פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים יש לי GE-FORCE 5950 ULTRA ואני יכול לחבר אליו ממיר של טלוויזיה וליראות מה שהממיר משדר .............אבל אני מחבר ואני לא יודע (אין לי מושג) איך ליראות את מה שהממיר משדר
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר כן יש לי חיבור RCA,S-VIDIO גם לתוך הכרטיס וגם מהכרטיס החוצה ואני מחבר מהממיר ב-RCA לכרטיס ומה אני עושה עכשיו??למנהל הפורום אני לא הבנתי למה היתכוונתה
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים הוא מתכוון שתשנה את הכותרת שלך כך שהיא לפחות תרמוז על סוג השאלה שאתה שואל.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים HONDA ^^^ כותרות:הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בנוסף, כותרת ממצה המכילה את נושא הדיון יכולה לעזור למשתמשים אחרים למצוא את הדיון במערכת ה- בפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.