עבור לתוכן

בעיה במסך(נכבה ונדלק )

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם עכשיו ממש לפני כמה דקות אני גולש להנאתי באינטרנט שלפתע המסך שלי נכבה לשניה ונדלק שוב  ושוב נכבה ונדלק  התפלאתי חשבתי שיש איזה בעיה בחיבור לכרטיס מסך אז הוצאתי את החיבור והחזרתי שוב לאחר דקה הבעיה חזרה שוב וזה חוזר בעיקר מתי שאני עובר חלון אם אתם מבינים למה אני מתכוון

אין לי מושג ממה זה יכול להיות שזה בעיה בכרטיס מסך ?? איך אוכל לדעת האם יש איזה תוכנה לבדיקת ההתקינות של הכרטיס מסך

המסך הוא MAG 786FD עובד כבר כמה שנים טובות ואף פעם לא עשה לי בעיות

תודה...

פורסם

תנסה לבדוק את החיבורי חשמל של המסך, אולי הם רופפים.

ותשנה בבקשה לכותרת אינפורמטיבית.

פורסם

יש סיכוי גדול שהבעיה נובעת מגילו של המסך שלך - כמה שנים טובות. המסך שלי גם כבר בן 7 שנים ומתחיל להראות את אותות הפרישה שלו ע"י קפיצת המסך וכיבוי והדלקה מהירים כאלה. בגדול אני לא חושב שיש משהו לעשות. כשהוא מתחיל להתשגע, להתכבות ולהידלק בלי הפסקה, אני פשוט נותן לו מכה בצד, שירגע קצת.

נכון, לא פתרון שמסדר את הבעיה, אבל כנראה שהגיע הזמן למסך חדש.

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי גדול שהבעיה נובעת מגילו של המסך שלך - כמה שנים טובות. המסך שלי גם כבר בן 7 שנים ומתחיל להראות את אותות הפרישה שלו ע"י קפיצת המסך וכיבוי והדלקה מהירים כאלה. בגדול אני לא חושב שיש משהו לעשות. כשהוא מתחיל להתשגע, להתכבות ולהידלק בלי הפסקה, אני פשוט נותן לו מכה בצד, שירגע קצת.

נכון, לא פתרון שמסדר את הבעיה, אבל כנראה שהגיע הזמן למסך חדש.

זה בדיוק מה שקרה לי טוב בנתיים זה לא קרה יותר אבל נראה לי שזה באמת בגלל גילו של המסך והוא כבר נדפק לגמרי

אם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD 17 זה יהיה טוב שיהיה 8MS כי אני צריך אותו גם למשחקים ובעיקר מסך איכותי חשבתי יותר בכיוון המסכים של סמסונג אבל אני לא יודע על איזה דגם ללכת בדיוק מה אתם אומרים?? או שעדיף LG או חברה אחרת בבקשה תנו דגם מדויק ושלא יעבור את ה 1800 שקל כי זה כבר מוגזם

פורסם

אני לא מבין גדול במסכים, אבל אני כל הזמן שומע המלצות על 710T של Samsung.

ד"א, יש לך בפורום תצוגה וגרפיקה מספיק ת'ראדים על מסכי LCD, תיעזר בהם.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין גדול במסכים, אבל אני כל הזמן שומע המלצות על 710T של Samsung.

ד"א, יש לך בפורום תצוגה וגרפיקה מספיק ת'ראדים על מסכי LCD, תיעזר בהם.

כן אני יודע אבל הכל שמה מבולבל והבעיה היא שיש יותר מדי תארדים חחח ככה שזה עוד יותר מקשה להתמקד בצרכים שלי

אבל תודה בכל מקרה.. :xyxthumbs::hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים