פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים שלום לכולם, אני חדש בפורום מקווה שהגעתי למקום הנכון, מאוד מקווה שתוכלו לעזור ליאני סובל מרגישות בעיניים בבית אני ומשתמש במחשב :בלפטופ -- ועמו אין לי שום בעיהמסך רגיל משנת 2203 מאג - ועמו אני שם משקפי שמש, וככה מתגבר על התופעההתחלתי לעבוד כרופא משפחה במרפאה, שם יש מסך לא הכי חדש, ולאחר חשיפה אפילו קצרה אני חש סחרחורת.חשבתי לשים מסנן קרינה, הריי גם משקפי שמש בבית עזרו לי, היכן אני יכול להשיג מסנן קרינה איכותי ??הציעו לי בעבודה להחליף למסך דק אך איניני יודע איזה זה יהיה- כדאי לנסות ?
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים שלום לך!אין ספק שמסך דק יעשה את העבודה! מסכים דקים ידועים ברמת הקרינה הנמוכה שלהם לעומת המסכים הרגילים.בקשר למסנני קרנה אינני יודע... \=
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים תנסה לעלות את הקצב ריענון של המסך לסביבות ה85HZ (אם הוא מגיע לתדר הזה) או להכי גבוה שהוא מגיע אם לא אז תחליף למסך דק ;D
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים בעיות בקצב ריענון המסך הן בטח מה שגורם לך לתחושה הזובכל מקרה,אני רוצה לדעת מהו קצב הריענון הנוכחי של המסך שלך:[תכנס לשורת "התחל" START,ומשם תלחץ על "הפעל" RUN ותכתוב את המילה הבאה: dxdiag]אמור להפתח חלון של הDIRECT X שייתן מספר פרטים טכניים על המחשבלך לתגית בשם "display"בתגית הDISPLAY אמור להיות כתוב באחת מהשורות currect display modeסתם בשביל הרקורד,אצלי כתוב: 800X600 (32bit) (60HZ)תבדוק מה כתוב לך ותחזור לפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.