עבור לתוכן

בעיה בעליית המחשב לאחר ניקוי זבל-הוא לא עולה, בבקשה עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אתמול הייתי אצל בן דוד שלי וניסיתי לנקות קצת זבל מהמחשב שלו. מחקתי שני אנטיווירוסים שהיו מותקנים על המחשב והתקנתי חדש, מחקתי כמה משחקים חינמיים שהוא לא יודע מה הם בכלל ומחקתי טולבארים וכל מיני דברים כאלה. לאחר מכן רציתי להיכנס למצב בטוח בשביל לסרוק את המחשב שלו עם כל תוכנות ההגנה שהיו מצויות-אנטיווירוס אנטי ספייוור וכאלה.

נכנסתי להתחל>הפעלה>msconfig(בשביל להגדיר שבבוט הבא המחשב יעלה במצב בטוח) אך הלשונית בה קובעים שהמחשב יעלה במצב בטוח לא הייתה שם(BOOT.INI).

עשיתי ריסטרט ולחצתי על F8. לאחר כמה שניות המחשב נתקע אחרי BOOT FROM CD וכותב:

ntldr is missing. press ctrl+alt+delete for restart

אם עושים קונטרול אלט דליט המחשב עושה ריסטרט, וחוזר לאותו מצב. כיבינו לכל הלילה והבעיה לא נעלמה. אפשר להיכנס לביוס. מה הבעיה? מה אפשר לעשות כדי לתקן את המצב? תודה רבה!! ובבקשה תעזרו זה דחוף...

פורסם

איך לכל השדים מחקת את זה? זה קובץ שאחרי על האיתחול של הווינדוס. תעלה את ההתקנה של ה XP תכנס ל recovery console ותעתיק ל C (או לכונן של מערכת ההפעלה) את הקובץ הנ"ל מה CD של ווינדוס

פורסם
  • מחבר

אז זהו שבRECOVERY CONSOLE המחשב שואל אותי לאיזה התקנה להיכנס ואין לי מושג מה לכתוב...אני כותב 1 ואז הוא מבקש ססמא, אני שם תססמא וזה אומר שהססמא לא נכונה.

ובלי קשר, איך אני מעתיק את הקובץ לתיקיה? מה בדיוק אני צריך לכתוב? תודה רבה.

פורסם

הסיסמא שהוא מבקש צריכה להיות סיסמא של administrator כלשהוא.

תנסה סיסמא ריקה אם אתה לא מצליח שום סיסמא

כדי להעתיק תכנס לכונן ה CD ולתיקיה בשם i386 (כמו בדוס) ושם תכתוב

copy ntldr c:\

את C תחליף באות כונן של הווינדוס

אם אתה לא מצליח ויש לך שני CD יש דרך אחרת לעשות את זה שדורשת LIVE CD של לינוקס לדוגמא, אם יש לך שני כוננים ודיסק כזה אין שום בעיה פשוט להעתיק את הקובץ מה CD להארד דיסק.

כמו כן אם יש עדיין בעיה עם הסיסמא ויש רק CD אחד יש כלים שיוכלו לאפס את הסיסמא למה שתרצה. אין שום בעיה עם פעולה כזאת אלא אם כן יש לך קבצים מוצפנים.

אופציה אחרונה היא להעלות את המחשב מדיסקט הפעלה (אם הכונן מפורמט ל NTFS אתה צריך דיסקט שמתאים לזה) , ולהעתיק אליו מלפני זה את הקובץ וככה לעקוף את כל הבעיות שמוזכרות למעלה.

אם אני לא ברור באחד מהדברים שרשמתי תכתוב ואני ינסה להסביר יותר טוב

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך אני אנסה את הRECOVERY CONSOLE. תודה רבה.

פורסם

במקרה שאתה לא מוצא את הקוד אתה פשוט יכול להמשיך הלאה בהתקנה ואז הוא ימצא את זה

שיש לך כבר WIN וישאל אם אתה רוצה להתקין עוד אחד או לעשות RECOVER.תבחר RECOVER ואז

הוא ישחזר לך את כל הקבצים שנמחקו לך בלי לגעת בהגדרות הישנות שלך בWIN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים