עבור לתוכן

leadtek 6800GT - טוב? שווה להביא מארה"ב?

Featured Replies

פורסם

השאלה אמורה להיות די ברורה מהכותרת...

אח שלי נמצא עכשיו בארה"ב ועוד היום הוא אמור להתקשר ולתת לי כתובת שאני יוכל לשלוח אליו דברים מnewegg...

בגלל שאני ממש מפחד על הקטע של האחריות החלטתי שאני יקנה משם רק כרטיס מסך (6800GT של leadtek) וזכרונות (סתם זכרונות value של קורסאייר)

אז השאלה, כמו בכותרת - האם ה6800GT של leadtek הוא טוב, מבחינת קירור, איכות ייצור וכו'?

והאם שווה להביא אותו מארה"ב (309$ = בערך 1500 שקל)?

דרך אגב, הודעה ראשונה שלי פה ;D ;D

עריכה - שכחתי לשאול עוד משהו, איזה ספק אני צריך בשביל להחזיק כרטיס כזה?

פורסם

ברוך הבא לפורום :hi:

לידטק היא חברה טובה ומוכרת, והקירור שהיא עיצבה ל6800GT הוא מהטובים מסוגו. אבל במחיר כזה + מע"מ, כבר עדיף לקנות את הכרטיס בארץ ולזכות באחריות.

פורסם
  • מחבר

ברוך הבא לפורום :hi:

לידטק היא חברה טובה ומוכרת, והקירור שהיא עיצבה ל6800GT הוא מהטובים מסוגו. אבל במחיר כזה + מע"מ, כבר עדיף לקנות את הכרטיס בארץ ולזכות באחריות.

הבעיה היא שבארץ הכרטיס הזה עולה בערך 2400 שקל (PCIE כמובן) ואין שום סיכוי שזה יכנס בתקציב, גם ככה בזה שאני רוצה לקנות בארה"ב אני כבר חורג מהתקציב שלי, אם אני לא קונה את זה מארה"ב אז אני כנראה יקנה בארץ 6600GT של ג'יגהבייט...

ועוד שאלה, יש לך מושג כמה יעלה סכ"ה לקנות את הכרטיס בארה"ב (כולל מע"מ והכל)? כי עד עכשיו לא חשבתי על זה...

פורסם

עצרו שניה, למה מע"מ אם אח שלו מביא את זה אז הוא שם בתיק וזהו... לא מע"מ ולא נעליים

פורסם
  • מחבר

עצרו שניה, למה מע"מ אם אח שלו מביא את זה אז הוא שם בתיק וזהו... לא מע"מ ולא נעליים

בדיוק מה שאני חשבתי, אבל אני לא בטוח בזה...

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8075#mushkin_memory הנה אחד, במחיר זיל וזול.....1770 שקל, אם תזמין מארה''ב זה יעלה לך יותר מזה

שים לב שזה AGP, אני צריך PCIE...

פורסם

אם זה 6800GT PCIe המחיר משתלם ביותר. תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה על כל העזרה :D

עכשיו אם רק מישהו יגיד לי איזה ספק אני צריך בשביל להחזיק את הכרטיס אני יוכל להיות רגוע, להזמין את החלקים ולקוות לטוב...

פורסם

חכה חודשיים שהמחירים בארץ ירדו (והם ירדו!) ותקנה 6800GT ב-1800 ש"ח עם מינימום שנתיים אחריות

פורסם

בקשר לספק שאל בדיון, אני בטוח שיעזרו לך שם

פורסם
  • מחבר

חכה חודשיים שהמחירים בארץ ירדו (והם ירדו!) ותקנה 6800GT ב-1800 ש"ח עם מינימום שנתיים אחריות

אבל אני לא רוצה לחכות עכשיו עוד חודשיים כדי שהמחירים בארץ ירדו וחוץ מזה שלך תדע אם זה באמת יהיה חודשיים ואם הם באמת ירדו עד ל1800....

חוץ מזה, אם אני יחכה עכשיו חודשיים אז לא יודע מה יקרה (נגיד ATI יוציאו את הכרטיסים החדשים שלהם) ואז יבואו ויגידו לי "חכה עוד חודשיים כי עכשיו הם יורידו מחירים" ובסוף לא יהיה לי מחשב עד שאני יתגייס (עוד שנה)

פורסם

שווה לפי דעתי לקנות 6800GT מארה"ב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים