עבור לתוכן

איזה 6800GT כדאי לקנות

Featured Replies

פורסם

חבר'ה סליחה על הבורות

אבל בכרטיסים מתקדיפ אין כבר AGP , אז איך אני מחבר המסך ?? ומה ההבל בין שתי היציאות

והאם החברה גיגאבאיט נחשבת למובילה בכרטיסי מסך כמו לדטיק וכו' וכו' ??

תודה

פורסם

חבר'ה סליחה על הבורות

אבל בכרטיסים מתקדיפ אין כבר AGP , אז איך אני מחבר המסך ?? ומה ההבל בין שתי היציאות

והאם החברה גיגאבאיט נחשבת למובילה בכרטיסי מסך כמו לדטיק וכו' וכו' ??

תודה

בכרטיסים מהדור החדש יש pci-e שזה אפיק חדש, כמובן שבלתי אפשרי לחבר אותו לagp אבל מי יודע אוליי ייצא איזה מתאם.......וגיגהבייט נחשבת חברה טובה, וכן, היא דיי מובילה

פורסם

לא ממש הבנתי את השאלה.....

אתה מתכוון לטכנולוגיה החדשה PCI-E בכרטיסי המסך החדשים? אם כן, אז אני משער שהלוח אם שלך לא תומך בהם, אז אין לך אפשרות לקנות PCI-E. אתה תצטרך להסתפק ב-AGP, אבל היום אין ממש הבדל ביצועים בין ה-AGP ל-PCI-E. ואתה קונה כרטיס מסך AGP רגיל ומחבר אותו!

אם אתה מתכוון ליציאת DVI לחיבור המסך לכרטיס מסך, אז עדיין יש אותה בכל כרטיס מסך, כולל יציאה לחיבור מסך CRT.

מקווה שזה עונה על השאלה שלך...

כן. וכמו שאמרו לך, אין ממה הבדלים בין החברות השונות חוץ מהקירור שעל הכרטיס והבאנדל (החבילה שמגיעה עם הכרטיס).

גיגהבייט, לידטק, אלבטרון....לא משנה איזה. רק תדאג לאחריות לשנתיים-שלוש...בעצם אתה מזמין מחו"ל, כך שהאחריות בכלל תהיה מסובכת במקרה ויש תקלה :-X

פורסם

תודה על התגובות ,

הכוונה שלי הייתה על PCI-E , למשל , בכרטיס 7800 יש 2 יציאות PCI-E , אז איפה מחברים המסך ? הרי ה"זכר" של המסך שונה.

פורסם

מישהו מוכן להגיד למה המחירים של ה6800 וה6800gt של לדטק כל כך נמוכים? 1250 שקל ל6800 זה כלום, זה אומר עוד 100 שקל ויש לך 6800 שזה אדיר

פורסם

תודה על התגובות ,

הכוונה שלי הייתה על PCI-E , למשל , בכרטיס 7800 יש 2 יציאות PCI-E , אז איפה מחברים המסך ? הרי ה"זכר" של המסך שונה.

אתה מתכוון לDVI,

זהו חיבור למסכי LCD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים