פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים היום התקנתי את רד האט 7.2(10X to nice-1). משום מה הLILO לא רוצה לעלות בboot והוא מעלה לי אוטומאטית את WIN98 ??? באפשרוית עוד בחרתי שהלינוקס יהיה על default אבל הLILO פשוט לא רוצה לעלות עזרה בבקשה.
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים מחבר טוב זה מה שהוא אמר לי בהתקנה של הלינוקס כשאמרתי לו לעשות mount למחיצת הלינוקס שלי("/"): boot partition / may not meet booting constrains for your architecture. craetion of a boot disk is highly encouraged. אותו הדבר הוא כתב לי כשיצרתי את הmount /boot למחיצת הBOOT שהכנתי(50MB) זה אומר שכול פעם שאני ירצה להכנס ללינוקס אני יהיה חייב לעשות את זה דרך דיסקטקט ההפעלה? OMG וכשאני נכנס לדיסקטת ההפעלה מה אני עושה/כותב שם?
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים כלום, הוא מעלה את הלינוקס. ואגב, תכנס ללינוקס, ותכתוב את הלילו לMBR. זהו.
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים מחבר כלום, הוא מעלה את הלינוקס. ואגב, תכנס ללינוקס, ותכתוב את הלילו לMBR. זהו. מה זאת אומרת לכתוב את הלילו לMBR? מה אני כותב בקונסול? בתודה רבה לך
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים מחבר אז אני נכנס לדיסקט והוא נותן לי 5 אפשרויות לבחירה(בדיוק כמו הבוט מהדיסק)מה אני עושה שם?איזה אפשרות אני בוחר ומה אני צריך לכתוב?
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים מחבר מצטעראני זוכר כמה אפשרויות:install or upgrade redhat bla bla in graphic modeinstall or bla bla in text mode(click linux rescue to blabla(dont remember4 ו 5 זה איזה הגדרות רזולוציה או משהו כזה.מה לבחור?
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים מחבר טוב-במזל הצלחתי לסדר את הבעייה.עשיתי מאונט לC ולסידירום.עכשיו כול פעם שלינוקס עולה הוא בודק את הeth0 ואומר לי באדום failed, מה זה אומר ואיך אני מסדר את זה?ומהם ההגדרות של כרטיס הרשת(אני משתמש בADSL) ואיפה אני מגדיר אותם?עריכה: איך אני עושה מאונט לD(הD הוא לוגי)?
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים מחבר i am writing to you right now from linux i can see hebrew in KDE2.2 but i cant write in hebrew 10X to everybody p.s the hebrew font is so ugly
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.