פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים אוקיי קודם כל אתר מצוין וזה פעם ראשונה שלי בפורום אז תהיו עדינים.. intel p4 2.4 gigabyte 8sq800 אז ככה המעבד שלי עובד כשהמחשב לא עושה כלום בטמפרטורה של 54-56 וכשאני משחק הוא יכול להגיע ל 77 מעלות!! זה התחיל בזמן האחרון. אני בודק את זה אם "motherboard monitor" וכמובן שכל המאווררים עובדים כמו שצריך. לא עשיתי שום שינויים במחשב אני משתמש במאווררים שקיבלתי אם המארז והם עבדו לי יפה בשנתיים האחרונות. אז אם תוכלו לעזור לי להבין למה זה קורה ואם אני צריך לקנות איזה שהיא מערכת קרור תמליצו לי על אחת. תודה מראש.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים הממממ...זה די חם בשביל P4 2.4, זה Northwood, לא?(גם לי יש P4 2.4 והוא Northwood - אז אני יוצא מנקודת הנחה שלך יש גם).ניקית לאחרונה אבק במחשב? בעיקר בגוף קירור של המעבד?זה יכול להוריד דרסטית את טמפרטורת המעבד.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר אני לא בדיוק יודע איזה מעבד אבל פתחתי את המאוורר של המעבד והגוף קרור היה מטונף לגמרי. ניקיתי הכל ואני מקווה שזה יפתור את זה.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר אממ זה יותר טוב עכשיו אבל עדיין מגיע ל56 מעלות במאמץ. זה בסדר?וגם החום של הלוח אם מגיע ל48 זה חם מדי או בסדר?
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים עדין חם אבל לא כמו 77 ושאתה אומר אני לא בדיוק יודע איזה מעבד אבל פתחתי את המאוורר של המעבד והגוף קרור היה מטונף לגמרי. ניקיתי הכל ואני מקווה שזה יפתור את זה. אני מאוד מקווה שלא הוצאת את הצלעות קירור של המעבד בלי למרוח משחה חדשה (לא ניראה לי שעשית את זה אבל שיהיה) ותנסה להוסיף מאווררים או לשנות כיוון למאווררים אולי סלביניג לכבלים וכו למרות שזה לא יהיה כזה ואוואואו אבל עדין ישפיע קצת ותמיד תוכל למרוח משחה טרמית חדשה ;D
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים גם אם הוא לא ימרח משחה תרמית, ההשפעה לא תהיה כל כך רצינית. גג מעלה-שתיים.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים לא מדוייק .לפעמים משחה טובה ומריחה נכונה מביאה להורדה משמעותית יותר ממעלה אחת או שתיים
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים בכל מקרה, זה לא מה שיקרר את המחשב שלו.כמו שאמרו כאן, תעשה סליבינג לכבלי IDE, תסדר את שאר הכבלים, תארגן את המאווררים שיצרו מעבר אוויר יעיל וכך מחשבך יתקרר.
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים זו הבעיה הגדולה של מחשבים - אבק.אם תשמור על המחשב נקי ממנו, אין שום סיבה שהוא יתחמם לך יתר על המידה (אלא אם כמובן תתחיל לעשות אוברקלוקינג - אבל זה כבר סיפור אחר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.