פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים שלום, אני מסדר לחבר שלי כמה דברים במחשב (פנטיום3 וג'י פורס MX 440) והבעיה היא שאחרי שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך המסך נכבה כל פעם שהמחשב עולה. לפי דעתי זאת בעיה בדריבר של הכרטיס מסך כי אחרי שאני מסיר אותו ואני משתמש במחשב בלי הדריבר זה בסדר.אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה אז שיכתוב בבקשה.תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים תבדוק גם את קצב הרענון שנקבע ב WINDOWS.אולי המסך שלך לא מסוגל לעבוד עם קצבים גבוהים
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר אין לי אפשרות לבדוק אם יש אפשרות לשני מסכים או לTV OUT בגלל שברגע שאני מתקין את הדריבר הוא מחייב ריסט ואז המסך נכבה כמה שניות אחרי שהווינדוס עולה כך שאין לי זמן להכנס לדריבר לבדוק את זהדבר שני, קצב הרענון הוא לא הבעיה כי המסך עדיין פועל על 60HZ ובדרך כלל הוא עובד על המחשב שלי עם 85 כך שזאת לא הבעיה.בדקתי עכשיו את הכרטיס במחשב שלי וגם אז המסך נכבה. יכול להיות שהכרטיס הלך?
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אני מניח שגם ב SAFE MODE זה מתנהג ככה ? במחשב שלך, התקנת את ה DRIVERS מחדש לפני ששמת אותו ?
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר בSAFE MODE הוא עובד בסדר.כן התקנתי את הדריבר גם במחשב שלי וזה לא עבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.