עבור לתוכן

בעיות דרופים עם המחשב החדש שלי :(

Featured Replies

פורסם

שלום! קניתי לפני זמן לא רב מחשב. להלן המפרט:

P4 3.2GHZ 640

MSI 925XE Neo Platinum

MSI Radeon X850XT

W.D 120GB 7200RPM

2*512 DDR2 533 MHZ

Enermax 420W Power Supply

לפי מה שאני יודע, המחשב הזה אמור להריץ משחקים כמו בטלפילד 2 וקאונטר סטרייק סורס עם כל הגראפיקה על HIGH+AA6 ללא בעיות.

ובכן, כשאני משחק BF2 כמעט כל כמה שניות יש דרןפ ענק שגורם למשחק לקרטע ולהיות בלתי יציב וקשה לשיחוק, וזה כשיש AA2 וחלק מהנתונים הגראפים על MEDIUM. בנוסף לכך ב CSS יש דרופים לעתים קרובות לאזור ה 30 FPS וישנם קירטועים. דבר מוזר שקורה לי, הוא שפעם בכמה ימים פתאום כל המשחקים פועלים לי חלק בלי דרופים ובלי בעיות למשך כמה שעות.

אשמח אם מישהו יוכל לומר לי ממה נובעת הבעיה הזו, כי הרי לא הגיוני שמחשב שכזה לא יוכל להריץ משחקים בלי לקרטע...

*הערה* שמתי לב שכרטיס המסך שלי מגיע לטמפרטורה של 80-83 מעלות במאמץ. האם יכול להיות לזה קשר לאי יציבות ? ( בכל מקרה, הזמנתי ATI SILENCER 5 - האם הוא יפתור את הבעיות?)

תודה מראש

HwareNewb

פורסם

לגבי הדרופים, תעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך, אם אתה כבר משתמש בגרסא האחרונה תעדכן לגרסא קודמת

אתה באובר קלוק? הביעה התחילה איך שקיבלת את המחשב או שאתה זוכר שזה קרה אחרי שהתקנת משהו?

לגבי מעלות של הכרטיס אני לא בטוח כי אני לא ממש יודע מה המעלות הממוצעות לכרטיסים האלה אבל אני חושב שכאן הבעיה כי לי יש X800XT ובמאמץ הוא מגיע ל67 מעלות משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

לגבי הדרופים, תעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך, אם אתה כבר משתמש בגרסא האחרונה תעדכן לגרסא קודמת

אתה באובר קלוק? הביעה התחילה איך שקיבלת את המחשב או שאתה זוכר שזה קרה אחרי שהתקנת משהו?

לגבי מעלות של הכרטיס אני לא בטוח כי אני לא ממש יודע מה המעלות הממוצעות לכרטיסים האלה אבל אני חושב שכאן הבעיה כי לי יש X800XT ובמאמץ הוא מגיע ל67 מעלות משהו כזה...

יש לי CATALYST 5.7 לא עשיתי אוברקלוק ואין לי שום תוכנות שיתוף קבצים או רוגלות שיכולות להאט אותו...

בקשר לחימום, ראיתי ש X850XT של SAPPHIRE לא אמור לעבור את ה75 מעלות...

עוד רעיונות?

פורסם

שלום! קניתי לפני זמן לא רב מחשב. להלן המפרט:

P4 3.2GHZ 640

MSI 925XE Neo Platinum

MSI Radeon X850XT

W.D 120GB 7200RPM

2*512 DDR2 533 MHZ

Enermax 420W Power Supply

לפי מה שאני יודע, המחשב הזה אמור להריץ משחקים כמו בטלפילד 2 וקאונטר סטרייק סורס עם כל הגראפיקה על HIGH+AA6 ללא בעיות.

ובכן, כשאני משחק BF2 כמעט כל כמה שניות יש דרןפ ענק שגורם למשחק לקרטע ולהיות בלתי יציב וקשה לשיחוק, וזה כשיש AA2 וחלק מהנתונים הגראפים על MEDIUM. בנוסף לכך ב CSS יש דרופים לעתים קרובות לאזור ה 30 FPS וישנם קירטועים. דבר מוזר שקורה לי, הוא שפעם בכמה ימים פתאום כל המשחקים פועלים לי חלק בלי דרופים ובלי בעיות למשך כמה שעות.

אשמח אם מישהו יוכל לומר לי ממה נובעת הבעיה הזו, כי הרי לא הגיוני שמחשב שכזה לא יוכל להריץ משחקים בלי לקרטע...

*הערה* שמתי לב שכרטיס המסך שלי מגיע לטמפרטורה של 80-83 מעלות במאמץ. האם יכול להיות לזה קשר לאי יציבות ? ( בכל מקרה, הזמנתי ATI SILENCER 5 - האם הוא יפתור את הבעיות?)

תודה מראש

HwareNewb

יש מצב שזה בעית שרתים

כנראה הפינג שלך גבוהה

דבר שני זה מצוין שהזמנת SILENCER 5 הוא אמור להוריד לך

טמפרטורות בערך ב 10-15 מעלות

יש לי SILINCER 3 והא פשוט תותך

פורסם
  • מחבר

יש מצב שזה בעית שרתים

כנראה הפינג שלך גבוהה

דבר שני זה מצוין שהזמנת SILENCER 5 הוא אמור להוריד לך

טמפרטורות בערך ב 10-15 מעלות

יש לי SILINCER 3 והא פשוט תותך

קודם כל, בCSS זה שרתים ישראלים, כך שהפינג נע בין 20-50.

בBF2 שבו אני משחק בשרתים מחו"ל, יש לי פינג של 90-120,, שלכל הדעות הוא בסדר גמור.

במשחקים שהם לא מולטי, אין פינג כך שהסיבה הזאת לא יכולה להיות אמיתית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים