פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים שלום גיליתי היום משהו מאוד מוזר!!!!!!!!!!!!! תמיד לא הבנתי איך התוצאות שלי ב3DMARK כאלה נמוכים למחשב שלי,רק עכשיו גיליתישהMEMORY CLOCK שלי מתחת לממוצע !!!!!!!! יש לי GainWord FX5200 ורשום לי 266 MEMORY CLOCK כשלחבר שלי ישאותו כרטיס רק של MSI ותמיד אני מתפלא למה אצלו עובד יותר טוב!!! ולו יש 400MHZ,הלכתי לאתר NEWEGG ראיתי גם שם,כל כרטיס כמו שליהוא בעל 400MHZ MEMORY CLOCK !! אני לא כל יודע איזה כרטיס יש לי של GAINWORD כי משהו כמו 2/3 כרטיסים של FX5200 להם,לכרטיס שליאין מאורר רק סינק,מה עושים??
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מה התוצאה שלך ב 3DMARK ? 05\03 ודבר שני תשנה את הכותרת הדיון כי המנהלים יתחילו לצעוק עליך.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר נמוכות,770! חבר שלי עם מחשב טיפה יותר איטי ושכל המחשב שלו של ASUS מקבל כמעט 1000 ותמיד אני רואה הבדלים ביני לבין החברים שלי ויש לנו אותו כרטיסים חוץ מהחברות
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר לא עזוב הסינק מספיק חם אני לא רוצה שיהפוך לנוזל אני מתקשר יום ראשון ומבקש כרטיס חדש ולקבל את מה שמגיע לי!
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים לא עזוב הסינק מספיק חם אני לא רוצה שיהפוך לנוזל אני מתקשר יום ראשון ומבקש כרטיס חדש ולקבל את מה שמגיע לי! לא שההבדל יהיה כזה קריטי :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.