עבור לתוכן

מחפש המלצה על מסך 19 אינץ דק הכי איכותי וטוב שקיים!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכם כמו שרשמתי אני מחפש מסך דק איכותי וטוב והכי חשוב שלא יגרום לי לבעיות בעיניים היום יש לי את הסוני HX73S ואני רוצה לעבור ל19 אינץ איכותי אפילו יותר מהסוני שלי.

לפני שקניתי את ה17 היה לי את ה19 דגםHX93S שהוא היה על הפנים ונלחמתי להחזיר אותו בזמנו ואף הצלחתי אז אני לא רוצה ליפול שוב.

מבחינת מה הוא יעשה משחקים, סרטים פחות עבודות אופיס(כתב קריא ביותר )וכו' פה ושם גרפיקה.

מבחינת תקציב בלתי מוגבל לגודל 19 אינץ לא רוצה מעל הגודל הזה.

האם יש מסך כלשהו שהגודל נקודה שלו הוא פחות מ0.29? או 0.26 כמו ב17 כי סהכ זה גורם לתמונה להיות פחות חדה...או שאני טועה והחדות מספקת? אותו דבר לגבי הרזולוציה אם יש משהו מעל הנורמה של 1280X1024 זה יהיה מעולה.

ראיתי שהמון ממליצים והולכים על הVIEWSONIC האמת אני דיי חושש מלקנות אותם מהסיבה שבעבודה שלי קנו את המסכים הללו בערך 50 מסכים מתוכם כ40 נשרפו והוחלפו אומנם CRT אבל האמינות לא שווה הרבה אני רואה...

אולי זה השתנה כמובן אבל אני הייתי מעדיף משהו אחר אבל לא חייב המלצות אשמח לשמוע

אז תודה מראש :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

viewsonic vp191b 8ms

המסך 19 אינץ LCD הכי איכותי ומהיר שקיים. have fun :)

פורסם

ה-vp191 מסך מעולה !

אומנם לא באמת 8ms , אבל מציד תמונה איכותית מאוד .

פורסם
  • מחבר

viewsonic vp191b 8ms

המסך 19 אינץ LCD הכי איכותי ומהיר שקיים. have fun :)

אוקי רשמתי לעצמי מה בעניין האמינות שלו? איך היבואן בארץ ידוע לך אולי? אין להם דגם עם 4MS? או שאני טועה?:\ יש אולי של חברה מתחרה גם?

פורסם

ה-vp191 מסך מעולה !

אומנם לא באמת 8ms , אבל מציד תמונה איכותית מאוד .

וזה נכון לגבי כל המסכים.... גם האלה שרשום בהם 12 ו 16 מגיעים עד 25+ עם לא יותר....

הוויוסוניק ממומלץ מאוד מסך מאוד איכותי

פורסם
  • מחבר

וזה נכון לגבי כל המסכים.... גם האלה שרשום בהם 12 ו 16 מגיעים עד 25+ עם לא יותר....

הוויוסוניק ממומלץ מאוד מסך מאוד איכותי

אין להם דגם של 4MS? ואין אולי גם משהו של חברות אחרות? סמסנוג? סוני? LG?

עוד משהו אין מסך בגודל 19 עם גודל נקודה יותר קטנה מ0.29?

פורסם

ה-ViewSonic הכי טוב שיש כי הוא מציג גם זמני תגובה יציבים וטובים שמתאימים למשחקים וסרטים וגם נותן את התמונה הכי טובה שיה עם פנל 8 ביט אמיתי ולא 6 ביט (למידע נוסף חיפוש)

אין אף מסך שבכלל יכול להשתוות לו

וכל מסכי ה-19 עובדים ברזולוציה של 1280X1024 ולכן לכולם יש בדיוק אותו גודל נקודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים