פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים אני לא מבין.....המעבד שלי עם הקרור הג'נרי התחמם אז קניתי את ה Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fanלפניו המעבד היה מגיע ל 57 - 58 מעלות בעומס ו 41-42 במנוחה. בנוסף קניתי גם מארז (כדי לבטל את האפשרות של התחממות) את ה armor של termaltakeשום דבר לא עוזר כבר הטמפרטורה לא יורדת מ 58 בעומס אם מישהו חושב על פתרון שיודיע לישיshydopler@gmail.com
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מקומו של הדיון הוא בפורום OC ןקירור ןלא פה - חבל ששמת אותו פה כי תקבל פחות תגובות!לעיניינך:איזה מעבד, לוח וכו' יש לך?חבל שלא התייעצת לפני הקנייה עם אנשי הפורום כי היית מקבל עצות טובות יותר, הזלמן שקנית הוא לא הכי טוב בשוק אבל עדיין היה צריך להוריד את הטמפ' וההבדל היה צאיך להיות משמעותי.איך אתה בודק את הטמפ'?שמת משחה טרמית כשהחלפת את הההיטסינק?חוץ מזה איך הטמפ' בחדר (יש מזגן?) אל תשכח שזה קיץ ולכן הטמפ' בהתאם ואין לך מה להלחץ 58 זה עדיין לא נזק למעבד (אם אין לך תכנון לOC)
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר לוח אם p4p800 asus מעבד 2.61.5 ג'יגה זכרוןאני בודק עם תוכנת motherboard monitorושמתי משחה טרמיתהמאוורר על העוצמה המירבית
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר אתה חושב שבעיה כזו יכולה לנבוע מהספק ? (הדבר היחיד שעדיין לא החלפתי .... )
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מה הטמפ' בחדר שלך?לא מאמין שהבעיה היא בספק כוח.אתה לא תרד הרבה מכיוון שיש לך INTEL שידוע שהם חמים.מה העוצמה של המאווררים במארז? (אם יש לך אפשרות לשלוט עליהם)לדעתי הבעיה היא בטמפ' בחדר (ואינטל כמובן), אני לא רואה עוד אפשרות
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים אתה לא תרד הרבה מכיוון שיש לך INTEL שידוע שהם חמים.Northwood מעבד חם? איפה אתה חיי?רק ה-Prescott רותחים! (בסוקט 478)תנסה לבדוק טמפ' בביוס! (BIOS) או ב-Everest.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.