עבור לתוכן

מתלבט אם לקנות מעבד כפול ליבה 4200+

Featured Replies

פורסם

המחשב הזה הוא למשחקים כבדים, לגיימרים אז אני צריך לדעת מה יותר טוב. אני מתלבט בהתחלה רציתי לקנות את ה-3700 וגם לקנות את ה-OCZ Platinium 3200 400mhz 2-2-2-5 ואני לא אוברקלוקר... וגם את המארז Antec P180 עכשיו אם אני רוצה לקנות את ה-4200+ אני חייב לוותר או על המארז או על הזכרונות.. כאילו מארז נגיד Antec Tx1088AMG ואת ה-4200+

או זכרונות אחרים שתציעו לי שיהיו טובים בסביבות ה-900-1000 שקל אז אני שואל מה עדיף לוותר על הזכרונות ולקנות את ה-4200+ או לוותר על המארז ולקנות את ה-4200+ או בכלל להשאר עם ה-3700 סן דיאגו והפלטיניום.. זה חשוב אז אני חייב תשובות :P

פורסם

או לקנות זיכרונות עם תיזמונים רגילים של חברה רגילה:

2.5-4-4-8

+ מארז נורמלי שיעלה עד 600 ש"ח לא כולל ספק ולא מארז שעולה בערך 1000+ לא כולל ספק.

אם אתה כלכך מתעקש להוציא כסף אז תקנה 2GB ראם.

בקשר לכפול ליבה כרגע הוא לא יתן לך תוספת ביצועים במשחקים, בעתיד....

פורסם

אם אתה גיימר אז לך על הסן דייגו אתה לא צריך ת'כפול ליבה הזה

דבר ראשון עולה הרבה כסף

דבר שני הוא נועד לקידודים ודברים אחרים לפיצול עבודה בלי תקיעות

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה אמרת נימרוד..

פורסם

בהתאם למטרות, הייתי ממליץ לך להישאר עם ה 3700 San Diego

פורסם

הרכיבים הבודדים במחשב שאין טעם להוציא עליהם הרבה כסף , הם מארז וזכרונות !

אין לי ספק שעדיף מעבד כפול ליבה , אפילו אם המחשב הוא רק למשחקים

אני בטוח שתרגיש בהבדל במחשב עם ליבה כפולה , הרבה יותר מאשר מחשב עם מארז וזכרונות יקרים

פורסם

אני הייתי "מסתפק" ב A64 X2 3800

זכרונות, אלה טובים לאוברקלוק, מעבר לזה אתה לא צריך אותם

פורסם
  • מחבר

PQI חברה טובה?

פורסם

אם אתה גיימר אז לך על הסן דייגו אתה לא צריך ת'כפול ליבה הזה

דבר ראשון עולה הרבה כסף

דבר שני הוא נועד לקידודים ודברים אחרים לפיצול עבודה בלי תקיעות

קצת לא קשור, אבל בחתימה התבלבלת, זה 2-2-2-5.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל 3700+ לא עולה איזה 800 ש"ח יותר מ- 3200+ ?

ההבדל בביצועים ביניהם מורגש בכלל??? וספציפית במשחקים?

שווה 800 ש"ח ?

בקשר לעניין של כפולי הליבות - אני מניח שצריך מישהו שיחזה את העתיד ויגיד האם ומתי זה יהיה מורגש ושווה את ההשקעה עבור משחקים.

אם הוא לא מתכוון לעשות OC, לא עדיף לקנות זכרונות של חברה אחרת? משהו כמו A-DATA או TwinMos שיעלו בערך 500-600 לג'יגה (2*512)...

בקשר למארז ממש אין לי מושג, אבל אני מניח שאפשר לקנות מארז מאוורר וטוב גם בפחות מאלף ש"ח...

אישית, אני הייתי חוסך במקומות האלה והולך על כרטיס מסך רצחני, במיוחד בגלל שזה עבור משחקים, או, הולך על 2 ג'יגה RAM. (אולי האנשים המבינים יוכלו להגיש מה יותר משמעותי במשחקים - מעבד חזק יותר או כרטיס מסך או זיכרון גדול יותר) [כמובן שגם תמיד אפשר להתחיל לחסוך בשביל המחשב הבא :)]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים