עבור לתוכן

למה לקנות AMD?! (לאנשים רציניים בלבד)

Featured Replies

פורסם

שלום!

טוב לאחר שאספתי מידע מהאתר שלכם הכנתי מפרט מבוסס AMD והדפסתי.

הראתי לאחי הגדול (עובד בצבא כקצין מחשבים). גם אחי וגם אבי השמרן בדעותיו ביררו איזה מעבד עדיף - p4 or axp, ונחשו מה אמרו האנשים המבוגרים "המנוסים כל כך": INTEL >:(, וכל אחד המציא תירוץ אחר.

בכלל לפני שהם ביררו אצל אנשי מחשב מקצוענים אבא שלי תמיד העדיף אינטל מהסיבה הפשוטה שלטענתו זה קנייה בטוחה = יצרן אמין ולא "קטן" כמו AMD.

ונוסף לזה אח שלי שאל חבר שלו שהוא במקרה אלכס, מ-pchardware, ושאל אותו בקשר למעבדים, וגם הוא אמר שעדיף intel בינתיים (למרות שהוא תמיד אהב יותר AMD!!!). התירוץ שלו הרבה יותר משכנע: בעיות החום של AXP 1800 ומעלה.

הוא אמר שהם מתחממים יותר מדי. הוא גם אמר שמחר יגיע קירור חדש והוא יבדוק אם זה עובד טוב.

בקיצר, מה אתם מציעים לי לעשות ? ? ? :-\ אני בסך הכל נער, לעומת כל המבוגרים שחושבים שעדיף אינטל, כל אחד עם סיבה שונה... :( ואבא שלי, מטבעו מקשיב לאנשים מבוגרים שלכאורה נדמה כי הם יותר מנוסים, ואח שלי שלא מבין במעבדים יותר מדי מאמין גם שאינטל עדיפים.

בבקשה תעזרו לי ! אני קורא עזרה לכל המנוסים שביניכם!

פורסם

AMD לא יצרן קטן כבר הרבה מאוד זמן... :)

אם אתה רוצה לחסוך לך על AMD, אמנם הוא מתחמם מהר אבל יש אחריות ותדאג לקירור מספיק, לא צריך מעבר לזה.

אם יש כסף, לך על אינטל, תוכל אפילו להעלות את הביצועים באוברקלוקינג פשוט ובטוח בלי לפחד מבעיית חום.

אבל אין סיבה לא ללכת על AMD.

פורסם

רק אם אין לך מספיק כסף תיקנה AMD ותוסיף לו קרור פשוט

שניהם אותו הדבר אותה המהירות ואותו.....

אבל יש להם זיכרון שונה יש כאלה עם 256 ויש כאלה עם 512

זה ההבדל היחיד

אם אתה שואל אותי לי יש AMD 1600+ לוח 7VRXP גיגביית + VOLCANO 6

נא לישלוח הודע פרטיט אם עזרתי לך!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

אתם לא מבינים!!! הבעיה היא לא הכסף!!! אלא בעיית ההתחממות הנוראית של AMD.

פורסם

לי יש +1600 XP אין לי בעיות חום אבל לצערי הייתי ממליץ על INTEL (אלה אם-כן אתה חושב על מכפיל פתוח...)

-יותר מידי סיפורים על אנשים עם מעבדים שרופים (נכון יש אחריות אבל עדיין זה לא לעניין מעבד שנשרף).

-יותר מידי סיפורים על אנשים עם בעיות חום קיצוניות בלי OC ועם מאווררים יקרים ואיכותיים.

פורסם
  • מחבר

-אני לא בטוח שהיו כל כך הרבה מקרים שבהם נשרפו מעבדים אלו סתם. או שהיתה הרכבה לא נכונה, או שעשו אוברקלוקינג. אז, אתם ממליצים ללכת על אינטל, למרות שבמפרטים פה אתם ממליצים בפירוש על AMD?!

פורסם

אם אתה מתכנן אוברקלוק אז לך על אינטל.

אם לא לך על AMD .

הביצועים של מעבדי AMD יותר טובים , בקשר לחום ....

אתה פשוט מאוד צריך לקנות אותו עם איזה HSF נורמלי - זה הכל .

לא מסובך בכלל.

150 ש"ח ל HSF ממוצע שיעשה את העבודה מעולה.

פורסם

הם הכי מומלצים מבחינת ביצועים, וגם הרבה יותר זולים, אבל החיסרון זה שהם חמים רותחים.

לך על AMD,

אינטל = 0!!!

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכנן אוברקלוק אז לך על אינטל.

אם לא לך על AMD .

הביצועים של מעבדי AMD יותר טובים , בקשר לחום ....

אתה פשוט מאוד צריך לקנות אותו עם איזה HSF נורמלי - זה הכל .

לא מסובך בכלל.

150 ש"ח ל HSF ממוצע שיעשה את העבודה מעולה.

הבעיה היא שאני צריך למצוא חנות שגם תרכיב לי את הכל וגם שיהיה לה HSF טוב שגם אותו תרכיב.

פורסם

לפנדה וסימפלטק וזיגזג יש Thermaltake Volcano7+ או Thermalright AX7.

שניהם מעולים.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אני לא הולך לקנות באינטרנט....ללמיר גם יש....

השאלה היא אם אני אוכל לקנות אצל למיר רק את הקירור ולבקש מחנות אחרת שתרכיב לי את זה על המעבד שנקנה ממנה... ::)

פורסם

אתה יכול גם לבצע את הקנייה מהטלפון, או ללכת לחנות עצמה לדבר עם המוכר כמו כל חנות ולבצע את הקנייה.

האינטרנט, הוא אופצייה בכדי להקל את כל התהליך.

פורסם
  • מחבר

אבא שלי מעדיף לקנות מחברה ולא מבית פרטי (ע"ע זיגזג \ פלונטר)

ומה בקשר ל-מה ששאלתי?!

חוץ מזה לא אמרתם מה כדאי לי לעשות - איך אני אשכנע את אחי ואת אבי ש-AMD יותר טוב?!

הם מביאים כל הזמן אנשים שאומרים שאינטל עדיף.

פורסם

אבא שלי מעדיף לקנות מחברה ולא מבית פרטי (ע"ע זיגזג \ פלונטר)

ומה בקשר ל-מה ששאלתי?!

חוץ מזה לא אמרתם מה כדאי לי לעשות - איך אני אשכנע את אחי ואת אבי ש-AMD יותר טוב?!

הם מביאים כל הזמן אנשים שאומרים שאינטל עדיף.

תסביר להם על הFPU . חישובים מטמתיים שלא עברו אופטימיזצייה ל SSE2 יעבדו פי 3 יותר מהר על AMD

פורסם

אתם לא מבינים!!! הבעיה היא לא הכסף!!! אלא בעיית ההתחממות הנוראית של AMD.

אין כזה דבר! תבין, זה שזה יותר חם מהגוף שלך לא אומר שזה חם, זה שזה יותר חם מאינטל לא אומר שזה חם, זה הטמפרטורת עבודה שלו, ב60 מעלות, ואין שום בעיה עם זה. זה לא בעית התחממות, ובטח שלא נוראית. אבל אם אתה לא רוצה AMD, אל תקנה AMD, אתה לא חייב.

לא צריך להם קירור מיוחד, אני עם קירור סטוק והכל נהדר. (דיורון 1G, סטוק קולינג, 42 מעלות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים