פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים חחחחחחחחח זה כל כך מצחיק שאני מסוגל עכשיו לנסוע לבויסי, איידהו ולצחוק על דוויט אמבורגר.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהמפיקים צריכים לחשוב על ההשפעה של הסרטים שלהם , אני מסכים , מעכשיו צריך לעשות בחינת Iq לפני כניסה לסרט ....
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים פתאום שאני חושב על זה, עוגת תפוחים זה מאוד שקסי. מעניין אותי מה יהיה כתוב בטופס של הבית חולים בסיבת האישפוז, "זיין עוגת תפוחים סקסית, ונכווה בזין שלו" :-X העולם מתדרדר ...
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים פתאום שאני חושב על זה, עוגת תפוחים זה מאוד שקסי. מעניין אותי מה יהיה כתוב בטופס של הבית חולים בסיבת האישפוז, "זיין עוגת תפוחים סקסית, ונכווה בזין שלו" :-X העולם מתדרדר ...
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים שאני יבין, כל מי שאומר "זין" הוא גיי ? לפי התזה הזאת כל העולם הוא גיי אחד גדול. :s05: דרך אגב, על עוגת התפוחים היה ציפוי ? העניין הוא שמי שאכל את העוגה הזאת לא יודע אם זה ציופי או שזה ... :-X
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים העניין הוא שמי שאכל את העוגה הזאת לא יודע אם זה ציופי או שזה ......תוצאה של התערבות כושלת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.