פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים האם יש דרך לפצל את הארד דיסק למחיצות שמותקן עליו משהואפילו שניראה לי שזה לא ממש אפשרי
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים אפשרי! יש תוכנה שניקראת PQMAGIC והיא מפצלת אפילו אם יש חומר על ההארד דיסק פילאי הטכנולוגיה
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר כן אבל ראיתי עכשיו שהיה עוד תרד דומה ושם מישהו אמר שזה יכול לדפוק את הכל
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים לי זה עבד מצוייןזה יכול להרוס אם אתה מעביר קבצים של תכנה מסויימת לדיסק ואז היא מחפשת אותם על הדיסק הישן.לכן מומלץ שאת השטח הפנוי וקבצי נתונים תעברי לדיסק החדש.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר מה שאני רוצה לעשות זה ליצור כונן חדש ואליו להעביר כמה תקיות עם mp3 תמונות סרטים וכל מיני כאלה את התוכנות והוינדווס אני משאיר בכונן הקיים אז לא ניראה לי שיהיו בעיות כאלה
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים מחבר קיבלתי את ההצעה שלכם להשתמש בpartition magicאבל יש לי בעיה אין לי מושג מה לעשות מנהלים פעם פירסמתם מדריך ניראה לי שזה אתם אבל אני לא מוצא אותו
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים יש עוד תוכנה חינמית לגמרי שנועדה בדיוק בשביל זה. FIPS!היא בדר"כ מופצת עם דיסקים של לינוקס לאנשים שרוצים להתקין על מערכת win32 קיימת בלי לפרמט מחדש.http://www.igd.fhg.de/~aschaefe/fipsתוכל להוריד אותה (רק 158KB) להכנס למצב דוס ותוך פחות מ10 שניות יהיה לך מחיצה נוספת.היא מאוד קלה ואפשר להבין ישר מה צריך לעשות, רק לבחור את גודל המחיצה החדשה (כמובן לפי המקום הריק שבמחיצה הקודמת) וזהו.היא גם יוצרת IMAGE קטן של הPartition Table ככה שאם אתה לא מרוצה מהתוצאה ניתן להחזיר חזרה בדיוק למצב הקודם ובאותה קלות.(בתנאי כמובן שלא עשית שינויים נוספים מאז)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.