פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים זה לא באר שבע אין שם גמלים! :lol: מה קרה לך ממתי יש גמלים בבאר שבע? כולם מתו
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים הלחץ האטמוספרי של מאדים על פני השטח הוא רק אלפית מזה של כדוה"א, בשבילך אין הבדל בין זה לבין הוואקום של החלל הפתוח.זה לא אלפית זה יותר כמו קצת פחות ממאית.אבל זה עדיין כלום.חוץ מזה יש שם כמו כל כך זניחה של חמצן שחיים שם נראים רחוקים מתמיד.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים בחלל יש עוד פחות חמצן...דווקא מאדים עשוי להיות אידאלי להתיישבות, הוא מקבל יחסית הרבה שמש, יש לו שדה מגנטי מספיק חזק כדי להגן מהקרינה של היותר מזיקה של השמש, בקטבים יש מעט מים והרבה פחמן דו חמצני והקרקע שלו עשירה במתכות שימושיות כגון ברזל ומגנזיום (ומכאן צבעו האדום)הוא רחוק מהתנאים שיש על כדור הארץ זה ברור, אבל ככוכב לכת שלא כל כך רחוק מאיתנו (מסע של מס' חודשים) הוא מצויין
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מהבחינה של הקירבה זה נכון, אבל התיישבות במקום הזה כרוכה בהמון הוצאות כדי להפוך את המקום ראוי להתיישבות אדםוזה לא דבר של מה בכך.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים ברור שזה לא עניין של מה בכך, אבל אני מאמין שעד 2050 ככה כבר יהיו מושבות שם, כשהפתחות הרובוטיקה תהיה הכי מכריעה בעיניין
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים דווקא מאדים עשוי להיות אידאלי להתיישבות אל תתן למתנחלים רעיונות.....Jewwwws in spaaaace
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים :lol: אני חושב שזה יקח קצת יותר מ 45 שנה אולי לכיוון 2075 (אני מדבר על מושבות של בני אדם) אבל יכול להיות שנשלח מושבות של רובוטים שיבנו דברים ויכינו את הקרקע זה יכול לקרות עוד כמו עשרות שנים אולי 20-30 שנה
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אל תתן למתנחלים רעיונות.....Jewwwws in spaaaace טוב נו... זה מחייב ציטוט של השיר הידוע jews in space מתוך History of the world.... We're Jews out in space We're zooming along Protecting the Hebrew race We're Jews out in space If trouble appears We'll put it right back in its place When Goyim attack us We'll give 'em a smack We'll slap 'em right back in the the face We're Jews out in space We're zooming along Protecting the Hebrew race!
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים אומנם זה קשור בצורה קלושה לדיון. אבל לפני כמה חודשים התפרסמה תמונה ממש יפה של אגם מים קפוא על מאדים.http://esamultimedia.esa.int/images/marsexpress/210-010705-1343-6-co-01-CraterIce_H.jpg
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים יש גם דיבורים על הכנת אטמוספירה מלאכותית (כלומר ליצור בעזרת מתקנים אטמוספירה שמתאימה לנו ) לפני התישבות בכוכבי לכת , וזה כבר לא מדע בדיוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.