עבור לתוכן

מה אתם אומרים, 6800GT או 7800GT

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי במלואה בכותרת,

חבר'ס, תעזרו לי להחליט, מה עדיף, לקנות מייד את ה-6800GT, או לחכות טיפה ולהוסיף עוד איזה 300 שקל ולקנות את ה-7800GT ?:o

בתודה מראש לכול העוזרים

פורסם

כשה-7800GT יכנס לשוק הוא יעלה כ-2400/2500 ש"ח, תוך חודשיים יפול ל-2000 ש"ח. אז תקנה.

מצד שני, כשה-7800GT יפול ל-2000, ה-6800GT ירד גם הוא, כנראה ל-1500. אז הכל תלוי בתקציב.

פורסם

תקשיב ותקשיב טוב חביבי אני היתי מחכה עוד קצת זמן שיצא גם ה R520 של ATI ואז שתהיה השוואה אז נראה אם שווה לך או לא

כי באותו מחיר תוכל לקנות כרטיס יותר יכול להיות או של ATI או של NVIDIA אז חבל על החיפזון

דרך אגב מישהו יודע אולי מתי יצא הכרטיס החדש של ATI ה-R520? ??? ???

פורסם

אמרו שבדצמבר הוא יצא ככה שמעתי מחבר אחי ואני מציע לך על ה-7800 gt הוא יותר טוב אחשלי בהצלחה ומזל טוב :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

7800GT , שווה לחכות ;)

פורסם

חנות: אני יכול להגיד לך שזה שם של ילדה שמתחיל ב"נ" (חחח צינזרתי כמה שיכולתי)

7800GT

2600 ש"ח

אפשר לנעול :hat:

פורסם

7800GT של לידטק ב2400 שח בפלונטר.!

וגם ה6800GT שם זול מאוד 2080 שח לגירסת הPCX..!!

פורסם

האם משתלם לי מבחינת מחיר ביחס לתמורה/ביצועים לקנות 7800GT במקום 6800GT בעוד חודשיים כשהמחירים ירדו?

ואם זה עוזר לכם לענות על השאלה- אני מתכוון לשחק במשחקים כבדים לא יותר מרזולוציה 1024X768 אבל ברמת גרפית של Very High (במשחק מחשב) ובנוסף AA X2 ו-Antistropic

פורסם

האם משתלם לי מבחינת מחיר ביחס לתמורה/ביצועים לקנות 7800GT במקום 6800GT בעוד חודשיים כשהמחירים ירדו?

ואם זה עוזר לכם לענות על השאלה- אני מתכוון לשחק במשחקים כבדים לא יותר מרזולוציה 1024X768 אבל ברמת גרפית של Very High (במשחק מחשב) ובנוסף AA X2 ו-Antistropic

ה- 6800GT יפעיל לך אותם ברמה , אבל כדאי לחכות ל- 7800GT כדי לקבל את הדבר האמיתי ;)

פורסם

תקשיב ותקשיב טוב חביבי אני היתי מחכה עוד קצת זמן שיצא גם ה R520 של ATI ואז שתהיה השוואה אז נראה אם שווה לך או לא

כי באותו מחיר תוכל לקנות כרטיס יותר יכול להיות או של ATI או של NVIDIA אז חבל על החיפזון

דרך אגב מישהו יודע אולי מתי יצא הכרטיס החדש של ATI ה-R520? ??? ???

לא כל אחד רוצה לחכות את החודשיים האלה. אגב, עדיין לא יוצרו כנראה מספיק להשקה, וגרסת ה 32 צינורות עיבוד לא כ"כ יציבה, בינתיים. התג מחיר של R520 בטוח יעבור את GTX. אני לא חושב שהוא ירצה לחכות חודשיים ואני לא חושב שיהיה קל לדחוף את ה R520 במפרט.

פורסם

אחי, למה GT כשאפשר GTX????

פורסם

איזה שטויות אתה מדבר אין לי כוח אפילו להיכנס לזה

פורסם

"למה GT כשאפשר GTX?"

אם אתה שואל למה אז התשובה היא: לא כל אחד מוכן להשקיע 3100 ש"ח על כרטיס מסך, ולא לכל אחד יש את הכסף!

אתה יכול לשאול שאלה כזו לגביי כל דבר. זה כמו שתקנה Athlon 64 3200 ואני אשאל אותך "למה 3200 כשאפשר 3500?"

למה לקנות מחשב ב-5000 ש"ח כשאפשר לקנות ב-10000 ש"ח? אז יאללה, בואו כולנו נקנה מחשב-על אולטימטבי וזהו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים