עבור לתוכן

הבדלים בצבעים ב vp 191

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך LCD View sonic VP 191S.

כשקיבלתי אותו ראיתי שיש לו בעיה עם הצבעים ,שהצבעים בהירים מידי והמסך מסנוור מרוב שהוא בהיר.

אומניטק (היבואן הרישמי) אמרו שהם יתקנו אותו ובנתיים נתנו לי אחד חלופי בצבע שחור ( view sonic vp191b) והתמונה הייתה הרבה יותר טובה.

כשהם שלחו לי אותו חזרה "מתוקן" עדיין הייתה לא את הבעיה של צבעים. ביבואן אמרו לי שהתמונה של הדגם View Sonic vp191b שונה משל הכסוף שקניתי.

ההסבר הזה לא נראה לי האם יכול להיות שיש הבדלים בתמונה בין מסך למסך שההבדל היחיד הוא צבע המסגרת?

פורסם

הצבע של המסגרת, משפיע על הדרך שבה אתה רואה את התמונה במסך. נשמע טפשי אבל זה אמיתי

יכול להיות שבלי קשר יש בעיה בפאנל של המסך

מקסימום אתה יכול לבקש מהם את הדגם השחור

פורסם
  • מחבר

א. השחור לא יגיע לארץ עוד הרבה זמן אם בכלל (ככה אמר לי היבואן)

ב.ההבדלים יותר מידי גדולים ומשמעותיים כדי להיות משהו שהושפע רק מצבע המיסגרת.

התמונה ממש חיוורת בכסוף שהיה לי והמסך מסנוור.

היבואן מסכים לתת לי מסך חדש לגמרי (מהדגם הכסוף) אך עדיין טוען שזו התמונה של הדגם הכסוף.

האם הגיוני?

פורסם

אז שיטען

זה באמת משנה לך

קח מסך כסוף חדש כמו שהוא מציע ותיהנה.

פורסם

לא הגיוני, אלא אם כן הדגם שונה, למשל הVP191S שלך הוא 16MS, והVP191B הזמני שקיבלת הוא 8MS (הרבה יותר איכותי מה16MS מבחינת איכות התמונה והכל [פנאל שונה]).

איזה דגם יש לך (זמן תגובה) ?

פורסם

בוא אני אפתור לך את הבעיה אחת ולתמיד.

הדגם הכסוף שקיבלת הוא מהסידרה החדשה (ה-8 MS) ונחשב למצויין אם לא למסך הטוב ביותר כרגע בשוק. יכול להיות שישנה בעיה מסויימת במסך עצמו, אך מצד שני יכול להיות שאתה גם לא עשית לו קליברציה (כיוונון) כמו שצריך. אני ממליץ לך לקחת בכל מקרה מסך חדש מאומניטק, להתקין את הדרייברים שבאים איתו, ולהוריד אחת ממאות תוכנות הקליברציה למסך שמסתובבות ברשת ומן הסתם גם להשתמש בה - שא ברכה.

לגביי המסך השחור שהביאו לך - מכיוון שאין וגם לא יהיה בארץ את הגרסה השחורה של הדגם החדש, הביאו לך את הגירסה הישנה של המסכים האלה (שכן שווקקו בארץ בזמנו) בעלת הפאנל המשמעותית פחות איכותי, וגם יותר איטי. רוב הסיכויים שקיבלת מסך "מחודש". בשום פנים ואופן אל תישאר עם המסך הזה, מכיוון שהוא לא מתקרב לאיכות ולביצועים של הדגם החדש והמהיר יותר.

בוא נסכם את הדברים: להעיף את המסך השחור, לקחת כסוף חדש, ולעשות לו קליברציה כמו שצריך.

וכמובן להתחדש.

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים