פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים שלום לכולם !רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק את הספק כח ולדעת בוודאות שהבעייה בו...יש לי פשוט מחשב שלא נדלק ולדעתי זה ספק כח אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק זאת בוודאות...תודה רבה
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אא אני יודע שזה נשמע קצת דפו.. אבל אם יש לך ספק אחר אז תחליף ותראה אם נדלק ותפרט עוד קצת כאילו המחשב לא נדלק בכלל או שמגיע חשמל לרכיבים אבל הוא לא נדלק וכו ;D
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר פשוט אין לי ספק אחר בבית כדי לבדוק !!!!!המחשב לא נדלק בכלל, שאני לוחץ על הכפתור הוא לא מגיב בכלל...אין שום דרך אחרת לבדוק עם הספק שרוף ???
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אתה יכול לפרק אותו מהלוח אם ולחבר את הפין שמפעיל אותו עם האקרע ולראות אם המאורר שלו מתחיל להסתובב..
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר אני לא בדיוק מבין...לפרק אותו מהמחשב, להכניס לחשמל ולראות עם המאוורר שלו פועל ???
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים קח חוט דק מבודדבמחבר של 20/24 פינים תקצר בין החוט הירוק לאחד השחוריםאם לא נדלק ... אז כנראה מתאם נדלק אז קח רב מודדותתחיל לבדוק את המתחים בין השחור לצהוב צריך להיות 12 וולט (בערך)בין השחור לאדום צריך להיות 5 וולט (בערך)
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר אני לא בדיוק מבין...לפרק את הספק מהמחשב , לחבר אותו לחשמל ולראות האם המאוורר פועל ???
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים כן לפרק אותו מהמחשב, כן לחבר אותו לחשמל, לא זה לא מספיק, כי כדי להפעיל אותו ,צריך כמו שאמרו לקצר את הפינים שאמרו כדי שהוא יתחיל לעבוד (והמאורר יסתובב).
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים לא צריך לפרק אותו מהמארזרק לנתק את הכבלים שלא מהרכיבים השונים כדי לא לשרוף אותם ואז לבדוק
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר פירקתי אותו וקיצרתי בין החוטים שאמרת לי ( שחור וירוק) המאוורר לא פועל אבל שומעים קול מוזר מהספק, זה אומר שהוא גמור ???
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים זה אומר שהוא מת ...אולי אפשר להחיות אותו אבל רק חשמלאי !!!בתוך הספק יש מתח 220 וולט לא מומלץ לגעת ברכיבים
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אם הספק לא מתעורר בקיצור שני הגידים (ירוק ושחור)אז הוא מת 99 אחוז שהוא מת (האחוז האחרון זה שהמאוורר בספק מת וזה אפשר לוודא עם רב מודד)כמובן שזה לא אומר שזאת הבעיה היחידה במחשב אבל זאת בטוח אחת מהן
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים דבר ראשון, יתכן וזה דורש החלפת מאורר (לא מומלץ לבצע אם אתה לא מבין בזה לבד)...דבר שני, תקווה שאם הלך הספק, הוא לא הרס משהו אחר בנוסף..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.