עבור לתוכן

המדיות הכי משתלמות היום DVD+-R

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כבר זרקתי את זה לפח. אולי פיספסתי? :(

כנראה.

• תגובות 44
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי שאלה, ל LG-4163B עדיף לקנות VERBATIM של DVD-R או DVD+R ?

כי פה אני רואה רשום:

http://www.cdfreaks.com/article/172

# DVD-R : LG, Maxell, Taiyo Yuden, JVC

# DVD+R : LG, Mitsubishi Kagaku Media, Verbatim

אבל בד"כ ממליצים על -R בשביל הכונן הזה, מה אתם אומרים ?

וגם מה הכונוה ב:

DVD-R : 2x, 4x CLV, 8x ZCLV, 16x PCAV

DVD+R : 2.4x, 4x CLV, 8x, 12x, 16x ZCLV

למה הוא משתמש במתודות צריבה שונות ל -R ו +ר ב *16, מה דעיף ואיזה השפעה יש לזה (אני מתכוון לקנות מדיה של *16)

פורסם
  • מחבר

ההבדל ממש זניח,בעיקרון לך עדיף את מדיית הפלוס כי היא יותר איכותית,אבל ההבדל בינו לבין המינוס זניח לחלוטין.

לגבי ההבדלים בין PCAV ו ZCLV אני ממליץ שתקרא כאן: http://www.dvd-recordable.org/Reviews+index-req-showcontent-id-134.phtml

פורסם

אם יש למישהו את הקופון עדיין, ולא רוצה לקנות את כל המדיות אלא להתחלק חצי חצי, אני אשמח ;D

פורסם

ההבדל ממש זניח,בעיקרון לך עדיף את מדיית הפלוס כי היא יותר איכותית,אבל ההבדל בינו לבין המינוס זניח לחלוטין.

לגבי ההבדלים בין PCAV ו ZCLV אני ממליץ שתקרא כאן: http://www.dvd-recordable.org/Reviews+index-req-showcontent-id-134.phtml

אז אני מבין שבגלל שגם ככה כל המדיות היום *16, ואין חשיבות ל OVERSPEDEING, יתרון שעוד היה ל DVD-R עם הצורב, כדאי לקנות את ה DVD+R.

פורסם

ה LG אוהבים יותר +R מ -R.

אני מסכים שזו הקנייה הטובה ביותר היום. האמת, כבר די הרבה זמן וגם במחירים גבוהים יותר, אלה המדיות שקניתי.

פורסם

טוב, לא היה +R ב 16, אז קניתי 2 -R של 16 להדפסה ו 1 של +R של של 8

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שבגלל שגם ככה כל המדיות היום *16, ואין חשיבות ל OVERSPEDEING, יתרון שעוד היה ל DVD-R עם הצורב, כדאי לקנות את ה DVD+R.

אממממ לא בדיוק,אין קשר בין overspeeding למדיות פלוס או מינוס,היית יכול לבצע OS גם עם מדיות פלוס....בעיקרון כמו ש integral אמר,צורבי ה LG אוהבים יותר את פורמט הפלוס,אל תשים לב לדוגמא שאני הבאתי (מדיות המינוס)....הסיבה היחידה שאני עדיין קונה מינוס היא מנטלית...הנגן בסלון שלי לא תומך בפלוס,ובהתחלה לא היה שום bitsetting לצורבי NEC 3500,היום זה ממש לא משנה.

פורסם

לא בדיוק נכון.. בעבר במדיות של *8, כשהיה אפשר לשעות OS, למשל ב VERBATIM, אז ה

NEC עשה OS ל DVD+R

וה LG עשה OS ל DVD-R

של ה VERBATIM..

פורסם
  • מחבר

אמממ ממש לא,לא יודע לגבי ה LG,אבל מאז שיצא הקושחה שמאפשרת OS לNEC היה אפשר לעשות OS גם לפלוס וגם למינוס.

פורסם

קניתי היום את הוורבטים במצבע של אופיס דיפו...

אבל עכשיו שמתי לב למשהו על העטיפה כתוב PHOTO PRINTABLE....

מה זה אומר?

פורסם

שאתה יכול להדפיס עליהם עם LIGHTSCRIBE או צורבים כאלו...

קניתי 2 PHOTO PRINTABLE ואחד לא...

(ב PHOTO פשוט למעלה זה לא שקוף כזה...)

פורסם

זה אומר שהחלק העליון שלו לבן לגמרי (בלי שום לוגו וכאלה) כדאי שתוכל להדפיס על החלק העליון שלו עם מדפסת מיוחדת לדיסקים.

פורסם

וזה משנה אם הם PRINTABLE או לא?

כאילו אם אני לא מתכוון להדפיס עליהם...

פורסם

זה משנה רק את המראה החיצוני שלהם

במקום שהחלק העליון יהיה שקוף עם סמל של Verbatim וסימון של שורות לכתיבה כל החלק העליון לבן אחיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים