עבור לתוכן

עזרה המחשב נתקע ומאתחל את עצמו כל הזמן

Featured Replies

פורסם

שלום הם נתוני המערכת : לוח אם, K7 triton VIA chipset של Gigabyte זכרונות 512 MB קינגסטון, כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 6600 ULTRA,

רכשתי כרטיס מסך חדש R9800 250MB XT ולאחר ההתקנה שכללה הסרה של דריברים ישנים והתקנה של דריברים חדשים מהדיסק ומהאתר .... וכולי הבעיה נשארה המחשב היה נתקע כשחפשתי תשובות בפורומים בעולם אלו הממצאים :

1. התשובות הטריוויאליות; דריברים התקנה והסרה + עדכון מאתר היצרן+הדריברים החדשים ביותר גם של כרטיס המסך וגם של הלוח אם.

2.DIRECT X חדש 9.0 ומעלה. תקין.

3. קרור של המערכת AMD עובדים חם יותר + קרור של המערכת בכלל כולל הכרטיס מסך.

4. לעלות את ההספק של AGP דרך הביוס לא נראה לי מומלץ בכלל למי שלא מבין.

5. יש לי CHIPSET VIA KT600 מסתבר שהקיט הזה רגיש משהו ועושה בעיות בהתחלה עשה לי בעיות עם הזכרונות עד שהחלפתי לקינגסטון (בעיות= אתחול צג כחול תקיעות קונדקטור 80 לא מחובר וכולי) החלפתי את הזכרונות לחדשים לא עזר כי הם היו מאותו יצרן. קינגסטון עבד.

6. לפני שבועיים רכשתי כרטיס מסך R9800 XT הכרטיס מבוסס ATI לא אוהב חבר טוב עם CHIPSET VIA כל הזמן תוקע לי את המחשב לפעמים אחרי דקה לפעמים אחרי יום או מספר שעות כל הנסיונות שלי לתקן לעדכן לא עזרו פירמוט שום דבר כלום יש בעיות עם הדריברים. רצתי לחנות החלפנו כרטיס בידיעה שזה לא יפתור שום דבר וזה לא פתר. אז החלפתי לG 6600 של NVI דבר ראשון נראה לי חלש יותר R9800 למרות שאומרים שלא. ושנית הבעיה לא נפתרה זה פשוט מתסכל אני לא יודע מה לעשות זקוק לעזרה תודה

פורסם

ביצעתבדיקת זיכרונות עם MEMTEST86 ?

פורסם
  • מחבר

לא בשביל מה? תסביר לי בבקשה :kopfpatsch:

פורסם

איזה ספק?

ובשביל לבדוק את היציבות של הזכרון..

פורסם

כי אני לא מבין מה הקשר של התקיעות לכרטיס מסך

אתה אומר שגם כשאתה מחליף כרטיס זה ממשיך

הדבר הראשון שבודקים במקרים של תקיעות ואיתחולים זה את הזיכרונות

דבר שני תכנס לספריה c:/windows/minidump

תדחוס את הקבצים האחרונים לקובץ ZIP ותעלה לכאן

פורסם
  • מחבר

זה בסדר הכרטיס החדש עובד טוב זה היה R9800 ATI שלא עבד אם VIA תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים