עבור לתוכן

Silentboost k7 חדש לא מקרר כמו שצריך (?)

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחותי Silentboost k7 לאת'לון +XP2500 אחרי שהוא הגיע ל72 מעלות עם Vantec aeroflow.

שמתי משחה תרמית של Arctic silver5. קראתי Review שבעומס קיבלו 45 מעלות. אני מקבל 48-55 עם תוכנה לקירור המעבד (cpuidle) ואני מפחד לבטל אותה כי הטמפ' גבוהה מזאת שבReview.

חוץ מזה מעצבן אותי שאני עובר את ה50 מעלות אחרי שהשקעתי 180 שקל היום! רציתי לעשות אוברקלוק אבל אני מפחד לבטל את הcpuidle אפילו...

אפשר לעשות משהו כדי להגיע לטמפ' יותר נמוכה?

ד"א- היא משחקת משחק רשת די קל ולא משחק כבד שאמור להעמיס על המחשב ולגרום לו להתחמם.

מחכה לדבריכם ???

פורסם

אני עם הVantec Aeroflow ועוד עם אוברקלוק ל3200+ נמצא על40-50 מעלות תלוי מה השימוש שאני עושה,

הסוד הוא למרוח כמו שצריך משחה נורמלית (AS5) ולקנות את הגוף קירור מאבק :xyxthumbs:

ולחבר שלי גם יש סיילנטבוסט ויש לו טמפ' יותר גרועות משלי :\

פורסם
  • מחבר

את המשחה מרחתי כמו שצריך (לפי הוראות הרכבה של המאוורר)- על ה"מלבן" שיש על המעבד.

אני לא מבין למה הטמפ' גבוהה כ"כ...

פורסם

למה לעזאזל לקנות תקירור המעפן הזה?

מה רע בסיילנט טאוור נגיד?

או בכל מיני הפפתרונות האחרים כמו הזלמן שעולה כולה 20 שקל יותר

פורסם

הזלמן לא מתאים לרוב הלוחות של הK7 והוא קצת "גדול" הסליינטטאוור, ראית תגודל של הדבר הזה!?, אפילו אני הייתי מפחד לשים דבר כזה במארז שלי למרות שאני כבר מכיר אנשים ששמו דברים יותר גדולים אבל לא במשקל כזה..., והסיילנטבוסט הוא אחלה קירור, אני על האוברקלוק שלי עומד על מקסימום של 53מעלות במאמץ ו43-39 במנוחה...

פורסם

הזלמן לא מתאים לרוב הלוחות של הK7 והוא קצת "גדול" הסליינטטאוור, ראית תגודל של הדבר הזה!?, אפילו אני הייתי מפחד לשים דבר כזה במארז שלי למרות שאני כבר מכיר אנשים ששמו דברים יותר גדולים אבל לא במשקל כזה..., והסיילנטבוסט הוא אחלה קירור, אני על האוברקלוק שלי עומד על מקסימום של 53מעלות במאמץ ו43-39 במנוחה...

אז מה אתה לא משנה את החתימה ,ככה אתה הא :hat::silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים