פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים יש לי בעיה בicq, אני לא מצליח לקבל קבצים מחבר שלי (לשלוח אני כן מצליח). אני חייב איזשהו פתרון לנושא לא אכפת לי גם להשתמש בתוכנה אחרת להעברת קבצים למישהו יש פתרון לבעיה או הצעה לתוכנה אחרת?
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים אם אתה משתמש בשיתוף האינטרנט שיש בחלונות 98 מהדורה שניה ומעלה אז זה לא מפתיע. אם אתה מחובר לאינטרנט בכבלים (לפחות בערוצי זהב זה ככה) ולא עשית כמה הגדרות חיוניות באיי סי קיו גם אז לא יעבוד לך קבלה של קבצים.
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים מחבר קודם כל לשנינו יש win xp proדבר שני הוא מחובר לאינטרנט זהב בכבלים אבל כבר ניסינו להתמש בכמה עצות מהפורום הזה שנתת גיל והם לא עבדו!לי יש adsl עם מודם alctel pro והשרת הוא 012אני מקווה שיותר ברור עכשיונ.ב לגילאולי תרשום בכל זאת את ההצעות שלך ואני אגיד לך איזה מהן ניסיתי
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אתה יכול לבטל את הפייר וול.. כנס בטלנט ותרשום:ואת כתובת הכ. רשת - nat defserver addrnat save
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר זה נראה לך מעשה חכם?ואגב זה מצב הפיך נכון? איך אני מחזיר פיירוול אחרי שהורדתי?
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים פיירוול של המודם לא מונע קבלת קבצים וזו עובדה.מה שאתה צריך לעשות:run...telnet 10.0.0.138enter (לא משנה user)natdefserver addr 10.0.0.1savesave all למקרהexitctrl+cזהו.מקווה שזה יעזור.
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים פיירוול של המודם לא מונע קבלת קבצים וזו עובדה.מה שאתה צריך לעשות:run...telnet 10.0.0.138enter (לא משנה user)natdefserver addr 10.0.0.1savesave all למקרהexitctrl+cזהו.מקווה שזה יעזור.ארר...הפקודה שנתת מבטלת את הפירוול!!בגלל זה קבלת קבצים עובד!
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר תשמע, תודה על הכוונות הטובות אבל עד שאני לא אדע גםן את הפקודה שמחזירה את הפירוול אני לא מתכוון לבטל אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.