עבור לתוכן

בעיה בתצוגה, קצת מוזרה מדי בשבילי...

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה שאתם עוזבים את המחשב לכמה ימים לצבא או לכל דבר אחר רק כדי לחזור ולגלות מהאח הקטן שמשהו מסתורי וקטלני קרה ושכלום לא עובד יותר?

אז ככה, המסך שלי ככל הנראה נשרף, דיווחו לי על ריח של שרוף והוא לא נדלק יותר. עכשיו חיברתי מסך אחר כדי לעבוד במחשב וכאשר הווינדוס עולה הוא משחיר (עדיין דלוק, אבל מנורה כתומה שם למטה) אני יכול לעבוד על המחשב רק בVGA MODE של הווינדוס XP. (למי שלא מכיר, שם זה עובד על 640X480 ועל 8bit צבעים), וגם שם אם אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אפילו ל800X600 או את הצבעים ל16bit שוב הנורה הופכת כתומה.

מישהו יכול להצביע על הבעיה? הכרטיס מסך? הספק כח? לא יודע כבר..

אגב לא יודע אם זה משנה אבל למסך אין חיבור חשמך משלו אלא הוא מחובר למחשב והמחשב מחבר אותו לחשמל.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור

תודה

מוטי

פורסם

אני חושב שזה לא קשור למסך אלא לכרטיס מסך.

בדוק שלא הוא זה שנשרף (ועדיף שהוא ישרף ולא המסך - אלא אם כן יש לך איזה X800XL יוקרתי).

פורסם

לי זה קרה פעם!

כשזה קרה לי נכנסתי למצב בטוח מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך וגם של המסך וונכנסתי למצב רגיל והתקנתי אותם!

וזה פעל!

תנסה את זה גם אתה!

פורסם

כן...זהו. אם הכרטיס מסך היה נשרף אז המסך בכלל לא היה עולה.

זה עניין של דרייברים.

כנראה שאחיך הקטן ממש מוכשר, והריח השרוף לא הגיע מהמחשב אלא מהעוגיות השרופות של אמא בתנור.

פורסם
  • מחבר

כן אבל המסך שממנו כביכול עלה הריח השרוף לא עולה בכלל, רק השני עולה רק במצב בטוח...

אני כמעט בטוח שהמסך שלי נשרף..

פורסם

טוב, תתקין בינתיים דרייברים לכרטיס מסך, כדי שנוכל לדעת שזה לא קשור אליו. ואז נראה מה אפשר לעשות עם המסך.

פורסם
  • מחבר

הצלחה  :yelclap:  :yelclap:  :xyxthumbs:  :yelclap:

עכשיו אני עובד על ווינדוס עם רזולוציה נורמלית והכל בלי VGA MODE

עכשיו נראה מה הקטע של המסך..... הממ

אגב תודה לכל מי שעזר :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים