עבור לתוכן

שאלה בקשר לדיסקים לצריבה

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

קניתי היום דיסקים לצריבה של MAXELL והם פועלים מצויין, מה הבעיה?, אני בדרך כלל קונה של סלבר ליין שרוב החברים שלי אומרים שזאת חברה מאוד אכותית של דיסקים, אני אישית לא ראיתי כל הבדל כאשר עשיתי את הצריבה והיא הסתיימה בהצלחה, אבל בכול זאת רציתי לדעת האם באמת יש הבדל משמעותי באיכות של הדיסקים בין 2 החברות האילו? ואיזה סוג של דיסקים הם הכי אכותים (אני מדבר על דיסקים רגילים של 700MB מהירות צריבה לפחות 48X) ?

תודה מראש.

פורסם

אני כבר שנים קונה רק סילברליין....אם זה עובד,למה לנסות לתקן?

פורסם
  • מחבר

שלום רב.

תודה רבה על "ההמלצה", אך עדיין לא ענית לי על השאלה... :(

תודה מראש

פורסם

אין הבדל,ובטח שלא משמעותי...

פורסם
  • מחבר

שלום.

אוקיי כנראה שזאת סתם סתגמה שנתנו לחברות מסוימות כמו שכולם אומרים שתמיד מעבדים של INTEL יותר טובים משל AMD, הבנתי שזה לא תמיד נכון ויש לבחון את העיניין לעומק, תודה על העזרה...

פורסם

יתכן ואני טועה, אבל למיטב הבנתי גם Maxell וגם Silverline לא נחשבים לדיסקים איכותיים במיוחד.

באופן אישי, אני ממליץ על Ritek 700MB שנחשבים לדיסקים מאוד איכותיים (אולי לא ה-Top שב-Top, אבל בטח יותר טובים מ-Maxell ו-Silverline) במחיר סביר (1 ש"ח לדיסק). אולי מישהו אחר יוכל לתת לך המלצה לדיסקים יותר טובים.

זה שאתה צורב דיסק והוא נצרב בסדר בלי בעיות, לא מעיד על האיכות של הדיסק.

לדיסקים מאיכות נמוכה יש שכבות הגנה פחות טובות, וה-Data שנצרב עליו עשוי להפגם לאחר שנה או כמה שנים בודדות, בעוד שה-Data שנצרב על דיסקים איכותיים יכול להישמר לאורך עשרות שנים.

פורסם

יש לי פה דיסקים סילברליין שנצרבו לפני איזה 6 שנים,עדיין נקראים יופי.

פורסם
  • מחבר

שלום רב.

לא יודע, לי דווקא אמרו להתרחק מן סלבר ליין וMAXELL במיוחד, מי שאמר לי די מבין בזה, הוא דווקא המליץ לי על דיסקים של "LG" עוד לא שמעתי על זה...

טוב אני גם לא ממש מכיר יותר מ 2-3 סוגים ::) מישהו יודע אם LG באמת שווים משהו ? והאם הם יותר טובים מאלה של סילבר ליין?

תודה מראש.

פורסם

אני דוקא ראיתי דיסקים של LG בכמה חנויות 100 דיסקים ב 69 ש"ח :hat:

בקשר לאיכות שלהם אין לי מושג עוד לא ניסיתי :screwy: מישהו ניסה ??

פורסם

אני דווקא משתמש בCD-R של benq 2 חבילות של 50 ב65

לא אכפת לי מהאיכות כמעט

כי מי לעזאזל מגבה מידע על 700 מגה היום?

אני רק צורב דיסקים של מוזיקה לאוטו

או VCD

רוצה להידפק שידפק צורבים חדש

פורסם

שניהם מיוצרים ע"י Ritek ככה שזה לא ממש משנה

פורסם

שניהם מיוצרים ע"י Ritek ככה שזה לא ממש משנה

זה כן משנה, מכיוון ש-Ritek מייצרת מדיות באיכויות שונות ובמקומות שונים. מדיות של Ritek שיוצרו עבור Ritek עוברות מבחני איכות יותר קפדניים, והם יותר איכותיים ממדיות של Ritek שיוצרו עבור Silverline.

פורסם
  • מחבר

שלום.

המליצו לי על דיסקים של LG אומרו לי שהם יותר טובים מ סילבר לין וכל האחרים, מישהו נוסף יכול לענות לי ולהגיד לי אם LG באמת כ"כ טובים? יחסית לסילברין ו MAXELL

תודה מראש !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים