עבור לתוכן

מתקשה להבין ת'הבדלים בכרטיסי מסך-דרושה עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי פורום תצוגה וגרפיקה!

אז ככה : אני חושב לשדרג את כ.המסך שלי (ראו מפרט), אבל אני מתלבט בין כל מיני כרטיסים למשל בין 6600GT\ULTRA לבין X850XTPE\6800 GT\ULTRA.

אבל אני לא יודע האם התוספת של הזיכרון בכרטיסי מסך מ-128 ל-256 עושה הבדל כלשהו, או יותר נכון במה ההבדל מתבטא.

ודבר שני האם ההבדל בין GT ל- ULTRA הא משמעותי מבחינת ביצועים.

אשמח אם תעזרו לי להבין את המושגים הבסיסיים האלה

:xyxthumbs:

פורסם

דבר ראשון מהו התקציב שלך?

הUltra זה הכרטיס החזק של אותו הדור... כלומר 6800UL שהוא יקר (קרוב ל 3000 שקל) ככה שאני אישית ממליץ לך לקחת את ה 6600 GT כי הוא הכי שווה למחיר שלו.

לעומת זאת אם התקציב שלך מתקרב ל 2000 אני הייתי לוקח את ה 6800GT (הכרטיס שיש לי) הבאנדל לא ממש משנה אבל הייתי לוקח של לידטק בגלל הקירור המבטיח וה OC המוצלח.

בכל מקרה בהצלחה עם בחירת הכרטיס, ובנוגע להבדלים אני לא יאריך אבל מה 6600GT הפיצ'רים בערך אותו הדבר רק שככל שמתקדמים בסדרה ה"כוח" של הכרטיס (אם אני לא טועה זה קשור כבר בארכיטקטורת ליבה) עולים ואיתם הביצועים. תעשה את השיקולים שלך, אישית ULTRA לא ממש שווה כי עם OC ל 6800GT אתה תגיע קרוב לנק' ב 3D MARK 05 ככה שאם כבר אז 7800GTX.... (אם אתה טחון :-*)

פורסם

אין טעם שתשדרג ל6600GT כי הפרש הביצועים לא מצדיק רכישת כרטיס חדש. לעומת זאת, אם תרכוש כרטיס דוגמת 6800GT ומעלה תבחין בהבדל משמעותי לעומת 9800P. אני ממליץ על הכרטיס הזה כי הוא הזול מבין השלושה שציינת, ואוברקלוק קטן מביא אותו לרמה של אולטרה. כמובן שאולטרה מגיע רחוק יותר, אבל הוא גם יקר ב1000 ש"ח ולכן אינו משתלם. כנ"ל לגבי X850XTPE.

זכרון מוגדל מוסיף ביצועים ברזולוציות גבוהות, ולכן אינו רלוונטי לכרטיסים מתחת לX800/6800.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים