פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מה אני אמור לעשות ? זה מחשב חדש והוא נכבה בעיקר שאני לא עובד עליו.אבל הוא נכבה לפעמים גם באמצע עבודה. מה הבעיה ?
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים המחשב גם נדלק לבד?אם הייתה אומר רק נכבה אז אפשרי לבדוק טמפרטורות אולי יש איתן בעיה אבל אם הוא גם נדלק אז אולי הכפתור הדלקה פגוםמחשב חדש... תממש אחריות
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר סליחה אחי טעיתי המחשב עושה כאילו ריסט.ואולי הבעיה בחום.איך בודקים את זה ? למרות שזה קורא ממש כמה דקות אחרי שאני מדליק ת'מחשב. והוא לא מספיק ממש להתחמם.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים ניתן להתקין תוכנות שבודקות שהתוכנה הכי טובה היא זאת שקיבלת עם הלוח אםאבל אם אתה אומר שהוא נכבה אחרי מספר דקות מועט אז תבדוק את זה בביוס, אמור להיות שם באחת האופציות את המעלותבכל מקרה גם תפתח את המארז ותראה שכל המאווררים עובדים כמו שצריך
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים בדקת גם את המאוורר של הכרטיס מסך?תכנס לביוס ותראה טמפרטורות שםתן למחשב לעבוד 10 דקות במסך טמפרטורה של הביוס ( אומנם זה לא במאמץ אבל אמרת שהמחשב תמיד נכבה(ותביא את הטמפרטורות אחרי זה
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים סכ"ה 49?וכשמגיע לחמישים מאתחל?זה מספר עגול תבדוק בביוס לא יודע בדיוק היכן אם יש אופציה של הגנה באיתחול מטמפרטורה גבוההתעבור בין הקטגוריות ותראה אם רשום היכן שהוא 50 מעלותתשנה את זה ל60 או 70תביא גם את הדגם של הביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.