פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים שלום אני קונה את הצורב dvd nec3540 ואין לי ממש ניסיון עם צורבי DVD ואני משער שזה לוקח הרבה זמן לצרוב וחשבתי שאולי אני אקח עוד כונן DVD רגיל שיהיה לי בשביל דברים אחרים בזמן שאני צורב ...אז רציתי לשאול על איזה כונן DVD אתם ממליצים ... או שבכלל הצריבה לוקחת איזה 5 דקות ואז זה לא בעיה...וניסיתי גם להריץ חיפוש על כונן DVD אבל מצאתי רק על צורבי DVD ...תודה
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים נגיד לך בדוגרי הכול אותו חר*לך על פלאקסטור/אסוס אני אישית יש לי סוני שנה וחצי בלי בעיות לחבר שלי יש כמה שנים LG כך שהכול אותו דבר
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים צריבת דיסק מלא במהירות X8 לוקחת 6-7 דקותחוץץ מזה, כדי להשתמש בשני הכוננים במקביל, תצטרך לחבר כל אחד מהם ליציאת IDE שונה. אחד לPRIMARY ואחד לSECONDRYוגם אז העבודה איתם תהיה מוגבלת כיוון שכל אחד מהם יוכל לעבוד רק עם הכונן שנמצא ביחד איתו על אותו ערוץ
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים וניסיתי גם להריץ חיפוש על כונן DVD אבל מצאתי רק על צורבי DVD ...תודהכי אף בר דעת לא יקנה כונן DVD רגיל שצורבי DVD כל כך זולים.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר כי אף בר דעת לא יקנה כונן DVD רגיל שצורבי DVD כל כך זולים.אמרתי שאני רוצה כונן בנוסף לצורב DVD שאני קונה למישהו יש משהו להמליץ עליו ...
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים שמע,אין שום סיבה שבעולם לקנות צורב DVD ולקנות עוד כונן DVD רגיל,פשוט אין.....אם בכל זאת משעמם לך או משהו,כל כונן יעשה את העבודה,אין הבדלים בין כונני DVD היום.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים שים לב למה שאמרו פה.. צריבת DVD בכפול 8 לוקחת 8 דקות בערך....ובזמן צריבה לא הייתי מתפרע עם המחשב, שהצריבה לא תפסיק באמצע (למרות אמצעי הגנה).
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר טוב תודה לכם כנראה שחסכתם לי כסף כי אני לא אקנה פשוט חשבתי שצריבה של DVD לוקחת איזה 20 דקות ויותר ... אז רציתי שיהיה לי עוד כונן פנוי אבל טעיתי תודה בכל מקרה :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.