פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים טוב אז ככה ראשית כל הלוח אם שיש לי הוא 8IPE1000MK מבוסס על הצ'יפסט Intel 865PE הגרסא הקודמת שהייתה לי היא f9 ורציתי לעדכן ל-f13 האחרונה שהייתה. הורדתי את העדכון של הביוס מכאן: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8IPE1000MK.htm הכנסתי אותו לתוך דיסקט ופעלתי לפי ההוראות של המדריך שנמצאות כאן: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/BIOS/HowToReflash/pdf/flashbios_qflash.pdf בחרתי בחלק השני כי הלוח אם שלי הוא לוח אם עם ביוס אחד ולא 2. פעלתי לפי ההוראות עדכנתי את הביוס ובסיום זה אמר לי שהעדכון עבר בהצלחה לחצתי על יציאה ושישמור ויעשה ריסט. נכנסתי לווינדוס והכל עבד מ-ע-ו-ל-ה. ואז נזכרתי שאני צריך גם לעשות את פעולות 6-7 כמו שכתוב במדריך (בחלק השני בסיום רשום ללכת לחלק הראשון ולעשות בוא רק את פעולות 6 ו-7.) עשיתי ריסט נכנסתי לביוס סימנתי את מה שהם אמרו לי לחצתי Y ואז לחצתי על לצאת מהביוס + לשמור. המחשב התחיל להעלות ואז הוא רשם לי את הדבר הבא ואני לא מצליח להיכנס לווינדוס בגללו. Verifying DMI Pool data .......... Boot from CD : Boot from CD : DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ראו תמונה מצורפת: מה זו הבעיה הזו ומה אני צריך לעשות?! ד"א הינה תמונה שצילמתי של המפרט של הלוח אם שלי לפני שעדכנתי את הביוס שלו: תודה רבה רבה לעוזרים!!! ד"א כבר ניסיתי לעשות שזה היכנס קודם דרך הארד דיסק אבל עדין ההודעה הזו הופיע לי. הכנסתי את הדיסקט שאיתו עשיתי את העדכון של הביוס זה רשם לי הודעת שגיאה וכאשר הכנסתי את הדיסק של הוינדוס הוא נכנס אליו והתחל לבצע את ההתקנה ואז כמובן מיד יצאתי.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר לא עוזר אחים שלי הינה עשיתי ככה פעם ושמרתי.. פעם ב- first boot device עשיתי שזה היכנס מה-floppy ועכשיו מהארד דיסק אבל זה עדין לא עזר.. זה מה שעשיתי:
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מה בדיוק הקשרבין מי הראשון לבין זה שהדיסק נכשל?אם אין דיסק בכונן סידי אז בכל מקרה ימשיך הלאהלפותח האשכוליש זיהוי של ההארדיסקים בביוס?אם יש זיהוי אז נדפק לך הבוט סקטוריש בדיסק התקנה של הווינדוס פקודה איך לסדר אותו אני לא זוכר אותה כרגע, או להתקין מחדש את הווינדוסאבל קודם כל תבדוק שיש לך זיהוי של ההארדייסקים בביוס
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר מה בדיוק הקשרבין מי הראשון לבין זה שהדיסק נכשל?אם אין דיסק בכונן סידי אז בכל מקרה ימשיך הלאהלפותח האשכוליש זיהוי של ההארדיסקים בביוס?אם יש זיהוי אז נדפק לך הבוט סקטוריש בדיסק התקנה של הווינדוס פקודה איך לסדר אותו אני לא זוכר אותה כרגע, או להתקין מחדש את הווינדוסאבל קודם כל תבדוק שיש לך זיהוי של ההארדייסקים בביוסאיך אני בודק?
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים נכנס לביוס ואם אני לא טועה אז האפשרות הראשונה היא STANTART CMOSתראה אם מופיעים שם הפרטים של ההארדיסקים וכונני סידי שלך כמו שצריךאם לא באופציה הזאת אז תמצא את זאת שמראה את הכונניים
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר נכנס לביוס ואם אני לא טועה אז האפשרות הראשונה היא STANTART CMOS תראה אם מופיעים שם הפרטים של ההארדיסקים וכונני סידי שלך כמו שצריך אם לא באופציה הזאת אז תמצא את זאת שמראה את הכונניים הינה אחי כמה תמונות שיכול להיות שרשום בהם את זה: תמונה ראשונה: תמונה שניה: ואם זה לא מופיע באף אחד מהתמונות האלה אז אן אני צריך להיכנס כאן:
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר הדיסק הקשיח לא מזוההתבדוק את החיבורים (חשמל+IDE)זה נראה לי מחובר טוב וגם לפני שעשיתי את הפעולה האחרונה לא הייתה שום בעיה..כאילו פעולות 6 ו-7.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים כמו שאמרו לפני בזיהוי של הדיסקים STANTART CMOS מופיע לך בשניים הראשונים NONEתשנה את זה לAUTOואם יש לך דיסק SATA אז בתמונה השניה באפשרות השלישית ON-CHIP SATA תשנה לENABLEותראה אם אחרי רסטרט יופיע שם משהו חדש
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר כמו שאמרו לפני בזיהוי של הדיסקים STANTART CMOS מופיע לך בשניים הראשונים NONE תשנה את זה לAUTO ואם יש לך דיסק SATA אז בתמונה השניה באפשרות השלישית ON-CHIP SATA תשנה לENABLE ותראה אם אחרי רסטרט יופיע שם משהו חדש אני לא יכול לשנות את זה לאוטו או לא אוטו אני אני ר יכול ללחוץ על אנטר באחד משניהם ואז זה מגיע לי לחלון הבא: ופה אם אני לוחץ על אחד משני האפשרויות שכתוב בהם AUTO זה פותח לי את החלון הזה: ועל הראשון כבר לחצתי הוא עושה מן סריקה כזאת ולא קורה כלום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.