פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים XP-120 לא מגיע עם מאוורר בכלל...לפי מה שאני יודע מהיבואן, אין אותו גם בארץ ואני לא ממש בטוח שהוא יהיה בשבוע שבועיים הבאים,אם מצאת חנות שיש לה במלאי, מה טוב =)Bigtyphon, קירור מעולה =)יש לי אותו עם Thermaltake SMART CASE FAN II v.2 - 120mm fan,בסטוק/אוברקלוק(+400mhz באותו מתח) במנוחה: 30 מעלותבסטוק/אוברקלוק(+400mhz באותו מתח) במאמץ: 35 מעלותע"פ הסנסור שיש ב-DFI LP NF4 ULTRA D.אצלי, רוב הזמן(כשהמחשב לא במאמץ), אין צורך בכלל במאוורר...הוא מפסיק לעבוד(ביוס...) והטמפ' עומדת על 32...תחליף את המאוורר רק אם יש צורך.. זה סתם ביזבוז כסף...
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר XP-120 לא מגיע עם מאוורר בכלל...לפי מה שאני יודע מהיבואן, אין אותו גם בארץ ואני לא ממש בטוח שהוא יהיה בשבוע שבועיים הבאים,אם מצאת חנות שיש לה במלאי, מה טוב =)Bigtyphon, קירור מעולה =)יש לי אותו עם Thermaltake SMART CASE FAN II v.2 - 120mm fan,בסטוק/אוברקלוק(+400mhz באותו מתח) במנוחה: 30 מעלותבסטוק/אוברקלוק(+400mhz באותו מתח) במאמץ: 35 מעלותע"פ הסנסור שיש ב-DFI LP NF4 ULTRA D.אצלי, רוב הזמן(כשהמחשב לא במאמץ), אין צורך בכלל במאוורר...הוא מפסיק לעבוד(ביוס...) והטמפ' עומדת על 32...תחליף את המאוורר רק אם יש צורך.. זה סתם ביזבוז כסף...אז ללכת על ה bigtyphoon??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.