עבור לתוכן

נווידיה מקצצת במחירי סדרת 6800

Featured Replies

פורסם

חחחחחחחח בדיחה נחמדה :yelclap:

העיסקה הזאת רוב הסיכויים שהיא למהירי החלטה

לא מאמין שזה ישאר עוד יומיים עם הטלפונים שהם קיבלו מכאן

• תגובות 79
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם מישהו ביצע או יבצע הזמנה בקרוב לגביי הכרטיס מהחנות הזאת במחיר שצויין באתר, אז בבקשה להודיע כאן :).

פורסם

אין מה לבכות עכשיו למי שיש כסף קפצו על המציאה

אני אישית שמח עם שלי, שעובד בOC מזערי בתדרי גבוהים משל 7800GTX נראה לי אבל 6800U בטוח

פורסם

אז כמה יעלה בארץ 6800GT??

ומתי תיהיה הורדת המחירים ??

כי אני רואה ש 6800GT עולה עדיין הכי פחות 2200 :(

פורסם

אני אישית שמח עם שלי, שעובד בOC מזערי בתדרי גבוהים משל 7800GTX נראה לי אבל 6800U בטוח

מה 6800U ? מה זה קשור לא הבנתי

פורסם
  • מחבר

אתה חי בסרט קשה :screwy:

פורסם

מה המהירויות של ה7800GTX?

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

בדיחה לא רעה בכלל....

ודבר שני, אני חושב שכמה ממכם שכחו תחוק הנ"ל:

פרסום חנויות:

חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

בקיצור, אין להזכיר יותר את החנות הזו שלא לצורך השוואת מחירים. נקודה.

פורסם

הסיבה שהזכרנו את שם החנות היא בגלל השוואת מחיר ה-6800GT ששם, לבין מחיר אותו הכרטיס שבחנויות אחרות, ואם זה אפשרי בכלל!

אז לא מבין איך עברנו על חוקי הפורום :s05:

פורסם

יופי! :yelclap:

התכוונתי לקנות בקרוב 6600GT, אבל לאור ירידת המחירים של סדרת ה-6800, נראה לי שהמחיר שלו גם כן אמור לרדת, לא?

פורסם

מה יש כאן להתקשר?

אם אתה צריך אז תזמין

לפי החוק אם מצויין המחיר הם חייבים לתת בו

במקרה הכי גרוע יגידו לך עוד שבוע שהמחיר לא נכון ואז יש לך שתי אפשרויות להתחיל להתווכח איתם או לבטל

לפי החוק יש כזה דבר שקוראים לו ט.ל.ח.

שזה טעות לעולם חוזרת,

כל מודעה בעיתון שמכבדת את הכיס של העורך דין שלה רושמת את זה במקום זה או אחר באותיות קטנות...

שזה דיי פותר אותם מכל טעות דפוס כלשהי לפחות לגבי החוק, אם הבנאדם מאשר בטלפון זה כבר משהו אחר אבל בטלפון אפשר להגיד הרבה דברים... צריך הצעת מחיר בכתב שמחייבת אותם אם כבר אתה בקטע של להסתמך על החוק ושוב זה באמת נראה זול מידי כדי להיות אמיתי

וצר לי לנפץ כמה אשליות של ילדים פה אבל דברים שהם יותר מידי טובים להיות אמיתים - זה בדיוק מה שהם.

פורסם

הסיבה שהזכרנו את שם החנות היא בגלל השוואת מחיר ה-6800GT ששם, לבין מחיר אותו הכרטיס שבחנויות אחרות, ואם זה אפשרי בכלל!

אז לא מבין איך עברנו על חוקי הפורום :s05:

בזה שהבעתם עליה דעה.

פורסם

תתקשרו שוב והפעם תקליטו ככה יהיה אפשר להרוויח אם עדיין לא עידכנו את הנציג

פורסם

בבקשה תפסיקו לבלבל ת'שכל בקשר לחנות עם המחיר המוזר הזה!

מה אתם מפתחים אשליות?! המחיר הזה הוא מיתוס בלבד!

נראה לכם הגיוני שימכרו כרטיס איכותי ומצליח במעל 60% הנחה?! אמנם עכשיו סוף עונה, אבל לצערנו כרטיס מסך זה לא בגד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים