עבור לתוכן

iaudio X5

Featured Replies

פורסם

לדעתי זו טעות חמורה להזמין מחו"ל.

האחריות לא תקפה בארץ- אתה לא יכול לקחת את הסיכון שמכשיר כזה יקר יתקלקל או יפגע לך ולא יהיה לך אל מי לפנות.

פורסם

מצטער על השאלות הרבות, רציתי פשוט לדעת אם תהיה בעיה עם המכס בהזמנה מח"ול כי עדיין זה יותר מ200 דולר.

וכל הקטע של המשלוח לא ברור לי.

תודה לעוזרים.

לא כל כך פשוט להזמין מחו" ל

פורסם

שוב, דבר ראשון כמעט אף חנות לא תעשה משלוח לארץ ישירות...

דבר שני, ברור שתהיה בעיה עם המכס... מישהו יצתרך לשלם את המיסים וללכת לשחרר את המוצר...

דבר אחרון, בגלל זה יש את כל השירותים האלה שאמרתי לך והם דואגים לכל הדברים (בתוספת עמלה)...

לחזור על כל זה שוב?

אני הזמנתי את הנגן RIO CARBON שלי מחו"ל, כמה חודשים לפני שהוא הגיע לארץ... לא היתה לי אף בעיה עד היום, יצא לי מחיר טוב, ואני מרוצה... אחריות זה אכן סיכון, אך סיכון מחושב ? :)

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני חופר :)

אבל רק רציתי לדעת חנות כמו b&h שהם שולחים לך את זה לארץ יהיו בעיות מכס ?

פורסם

ממתי B&H שולחים לארץ?

פורסם

ממתי B&H שולחים לארץ?

הם לא. :)

אולי הוא התכוון באמצעות חברות שעוסקות בזה כמו MUStop אבל הם גובים עמלה על השירות וגם זה עסק לא קטן...

פורסם

דרך MUSTOP לקנות נגן מבוסס HD יעלה כמו בארץ בערך אז לא ממש שווה

אפשר להרוויח מזה אולי 50 שקל אל זה לא שווה כשאין אחריות

פורסם

ממתי B&H שולחים לארץ?

ממתי שאני הזמנתי מהם את הEMU 0404. אגב, הם שולחים גם לזימבבואה ולכל חור בעולם שיש פה שדה תעופה.

untitled32xa.th.jpg

נכון שזה יקח איזה 3-4 ימים לאשר את הכרטיס אשראי שלך, ויעלה 30-40 דולר למשלוח(אומנם מהיר, ומבוטח אבל בכל זאת יקר), ופה יקחו ממך 17% מס ומיסי נמל ו60 שקל(או כמה שהם לוקחים) על זה שהם שמרו לך את זה במחסן שלהם ויש מצב לעוד מיסים ושטויות, וסביר להניח שזה יעלה בזמן ועצבים רבים; יחד עם זאת, שם זה עולה 300$ שזה 1300 שקל, ופה אני לא ראיתי בפחות מ2000 שקל, אז יש סיכוי גדול שבכל זאת תחסוך כסף אחרי הכל.

בכל מקרה, פחות 30$ משלוח לא יעלה לך, ומסטופ לא יחסכו לך לא במשלוח או המיסים, אז עדיף להשתמש בזה רק כשאין ברירה בכלל, ולשלוח בצורה רגילה עם במשלוח מבוטח כמו של DHL\FedEx\UPS

פורסם

במילים אחרות, אם מישהו שאתה מכיר נוסע לארה"ב בקרוב, תבקש שיעשה לך משלוח. (;

פורסם

לא כדאי לשלוח מחו"ל לארץ כי זה סתם כאב ולא תרוויח הרבה מזה

פורסם

ahi ani azmanti at iaudio x5l m- www.cowonamerica.com

ve toh shavoa aia li at amahsher babaeit!!!!!

פורסם

באיזה נפח הזמנת? וכמה עלה הכל כולל משלוח, מכס וכו'?

פורסם

איך הזמנת מהאתר של COWON ? אני רואה שאפשר להזמין שם רק לארצות הברית ?

פורסם

הוא כותב רק באנגלית ולא בעברית אז כנראה הוא שם (בארה"ב) והוא הזמין שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים