פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים לדעתי זו טעות חמורה להזמין מחו"ל.האחריות לא תקפה בארץ- אתה לא יכול לקחת את הסיכון שמכשיר כזה יקר יתקלקל או יפגע לך ולא יהיה לך אל מי לפנות.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מצטער על השאלות הרבות, רציתי פשוט לדעת אם תהיה בעיה עם המכס בהזמנה מח"ול כי עדיין זה יותר מ200 דולר.וכל הקטע של המשלוח לא ברור לי.תודה לעוזרים.לא כל כך פשוט להזמין מחו" ל
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים שוב, דבר ראשון כמעט אף חנות לא תעשה משלוח לארץ ישירות... דבר שני, ברור שתהיה בעיה עם המכס... מישהו יצתרך לשלם את המיסים וללכת לשחרר את המוצר... דבר אחרון, בגלל זה יש את כל השירותים האלה שאמרתי לך והם דואגים לכל הדברים (בתוספת עמלה)... לחזור על כל זה שוב? אני הזמנתי את הנגן RIO CARBON שלי מחו"ל, כמה חודשים לפני שהוא הגיע לארץ... לא היתה לי אף בעיה עד היום, יצא לי מחיר טוב, ואני מרוצה... אחריות זה אכן סיכון, אך סיכון מחושב ?
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר מצטער שאני חופר אבל רק רציתי לדעת חנות כמו b&h שהם שולחים לך את זה לארץ יהיו בעיות מכס ?
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים ממתי B&H שולחים לארץ? הם לא. אולי הוא התכוון באמצעות חברות שעוסקות בזה כמו MUStop אבל הם גובים עמלה על השירות וגם זה עסק לא קטן...
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים דרך MUSTOP לקנות נגן מבוסס HD יעלה כמו בארץ בערך אז לא ממש שווהאפשר להרוויח מזה אולי 50 שקל אל זה לא שווה כשאין אחריות
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים ממתי B&H שולחים לארץ? ממתי שאני הזמנתי מהם את הEMU 0404. אגב, הם שולחים גם לזימבבואה ולכל חור בעולם שיש פה שדה תעופה. נכון שזה יקח איזה 3-4 ימים לאשר את הכרטיס אשראי שלך, ויעלה 30-40 דולר למשלוח(אומנם מהיר, ומבוטח אבל בכל זאת יקר), ופה יקחו ממך 17% מס ומיסי נמל ו60 שקל(או כמה שהם לוקחים) על זה שהם שמרו לך את זה במחסן שלהם ויש מצב לעוד מיסים ושטויות, וסביר להניח שזה יעלה בזמן ועצבים רבים; יחד עם זאת, שם זה עולה 300$ שזה 1300 שקל, ופה אני לא ראיתי בפחות מ2000 שקל, אז יש סיכוי גדול שבכל זאת תחסוך כסף אחרי הכל. בכל מקרה, פחות 30$ משלוח לא יעלה לך, ומסטופ לא יחסכו לך לא במשלוח או המיסים, אז עדיף להשתמש בזה רק כשאין ברירה בכלל, ולשלוח בצורה רגילה עם במשלוח מבוטח כמו של DHL\FedEx\UPS
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים במילים אחרות, אם מישהו שאתה מכיר נוסע לארה"ב בקרוב, תבקש שיעשה לך משלוח. (;
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים ahi ani azmanti at iaudio x5l m- www.cowonamerica.comve toh shavoa aia li at amahsher babaeit!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.