עבור לתוכן

בפעם האחרונה - מה קורה עם ה 9600 XT הזה או שאני לא יודע מה ...

Featured Replies

פורסם

אני מצרף לכאן תמונה בפעם האחרונה לזיהוי הבעיה ...עכשיו אני לא יודע אם זה פגם במשחק

אבל אני בטוח שהמשחק רץ אצלי על 3 כרטיסים שונים ללא בעיה .

לאחר משהו כמו 5 דקות פלוס מינוס של משחק בפארקריי אני מקבל תקיעות  ולאחר שהסרתי את הVPU R המשחק חוזר שוב עד 3 תקיעות מקסימום ואז המחשב מבקש ריסטרט וכל זאת לאחר שלפני המשחק דאגתי להתקין את כל הדרייברים הקיימים מה שקורה שלאחר הריסטרט (ראו בתמונה) רשום לי שה AGP מנותק

וכמו כן גם בהרצה של הדיירקט X רואים הצללה על האפיק ....

מה שקורה שאין דרך להחזיר את המצב לקדמותו כאילו שום דבר לא מגיב ואני חייב להתקין את הדרייברים מחדש , מה לעשות / מה הבעיה ?

אני חייב להוסיף הערה ! לפני שבוע וחצי לקחתי את הכרטיס למעבדה שכמובן הכרטיס באחריות ואצלם משחק אחר פעל על המחשב שלי אמרתי לו שזה ככה רק עכשיו ומאוד מיהרתי אז לא חיכיתי שזה יתקע אצלו כי אני לא מסוגל להיות בלי מחשב בבית גם בגלל איזה פרוייקט שהיה עליי להגיש , לא משנה בכל אופן אמרתי לו שהכרטיס באחריות ואני רוצה שישלח אותו לחברה לבדיקה והוא אמר לי שאני צריך לשלם את דמי המשלוח או שאני ישאיר את הכרטיס אצלם והם יבדקו אותו

ויחליטו על דעת עצמם אם לשלוח אותו לבדיקה או לא .....

מה אפשר להציע לי לעשות כי לומר את האמת כבר אני מיואש ומדוכא קשות מהמצב .

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מצרף לכאן תמונה בפעם האחרונה לזיהוי הבעיה ...עכשיו אני לא יודע אם זה פגם במשחק

אבל אני בטוח שהמשחק רץ אצלי על 3 כרטיסים שונים ללא בעיה .

לאחר משהו כמו 5 דקות פלוס מינוס של משחק בפארקריי אני מקבל תקיעות  ולאחר שהסרתי את הVPU R המשחק חוזר שוב עד 3 תקיעות מקסימום ואז המחשב מבקש ריסטרט וכל זאת לאחר שלפני המשחק דאגתי להתקין את כל הדרייברים הקיימים מה שקורה שלאחר הריסטרט (ראו בתמונה) רשום לי שה AGP מנותק

וכמו כן גם בהרצה של הדיירקט X רואים הצללה על האפיק ....

מה שקורה שאין דרך להחזיר את המצב לקדמותו כאילו שום דבר לא מגיב ואני חייב להתקין את הדרייברים מחדש , מה לעשות / מה הבעיה ?

אני חייב להוסיף הערה ! לפני שבוע וחצי לקחתי את הכרטיס למעבדה שכמובן הכרטיס באחריות ואצלם משחק אחר פעל על המחשב שלי אמרתי לו שזה ככה רק עכשיו ומאוד מיהרתי אז לא חיכיתי שזה יתקע אצלו כי אני לא מסוגל להיות בלי מחשב בבית גם בגלל איזה פרוייקט שהיה עליי להגיש , לא משנה בכל אופן אמרתי לו שהכרטיס באחריות ואני רוצה שישלח אותו לחברה לבדיקה והוא אמר לי שאני צריך לשלם את דמי המשלוח או שאני ישאיר את הכרטיס אצלם והם יבדקו אותו

ויחליטו על דעת עצמם אם לשלוח אותו לבדיקה או לא .....

מה אפשר להציע לי לעשות כי לומר את האמת כבר אני מיואש ומדוכא קשות מהמצב .

יש לך בדיוק אותה בעיה כמו שיש לי רק שאצלי זה כבר ככה איזה 3-4 חודשים כאשר אבא שלי לקח את המחשב לבדיקות במעבדה איזה 8-9 פעמים (והמעבדה רחוקה 50 דק' מהבית שלי) בקיצור שמתי את הדרייברים הכי חדשים הכל שום דבר לא עוזר וגם אני לקחתי מהם כמה כרטיסים אחרים וזה לא עשה לי את הבעיה.

ד"א גם לי יש את הראדאון 9600xt הדפוק הזה.

פורסם
  • מחבר

איזה לוח יש לך ?

פורסם

אצלי המשחק עבד מצויין וגם אצל חבר עם כרטיס 9600XT.

אבל זה היה דווקא עם דרייברים ישנים (5.2, אולי אפילו פחות)

פורסם

קודם כל אתה יכול לבדוק בגוגל את הסיבות הנפוצות לבעיות האלה

בכל מקרה, אתה יכול לנסות לקחת כרטיס מסך של חבר ולבדוק על הלוח שלך. אם עדיין יש את הבעיות האלה אז אולי תושבת הAGP לא תקינה

פורסם

לי היתה אותה בעיה, פשוט הדרייברים של ה-AGP של הלוח אם אינם היו מותקנים.

בגע שהתקנתי אותם, AGP היה רשום כתקין וגם האצת ה-AGP.

פורסם
  • מחבר

נכון ברגע שאני מתקין את הדרייברים אז כן מראה לי שהכל מואץ בAGP X8 אבל לאחר משחק קצר הוא נתקע ומעיף אותי וכנראה מנתק בעצמו את הדרייברים

מה שעוד ניסיתי זה כמו שאמרו לפניי זה להתקין גרסאות ישנות יותר של הדרייברים כי אני מודה שלפי שנה שסיימתי את המשחק הכל עבד חלק

ועוד משהו אני יוסיף שכבר ניסיתי עם כרטיסים אחרים על הלוח שלי והכל עובד מצויין

בקיצור אני ינסה לארגן כרטיס חילוםי כדי שוב לתת את הכרטיס למעבדה ושיישברו את הראש ....... עם קצת עזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים