עבור לתוכן

Samsung - אני כבר שובר את הראש חודש מה לבחור בין 3 סוגי מסכים שלהם....

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש עם Geforce 6600GT ( סתם רקע על כרטיס המסך כדי להסביר את הצורך שלי ב - dvi אחר כך )

לאחר קריאת מיליון הודעות בנושא המסכים לא קיבלתי רושם ברור על איזה יותר מסך טוב יחסית לשאר....

ואני מעוניין לרכוש מסך LCD ולפי בדיקות צמצמתי את זה ל - 3 מסכים, שהם כולם של Samsung.

- Samsung 730B - בעל 8 מילישניות, 17", DVI, זכה לביקורות מצויינות ב- Tom's Hardware, בעל ניגודיות600:1

- Samsung 913t - בעל 8 מילישניות, 19", אין DVI, בעל ניגודיות 1:700,

- Samsung 930 - בעל 8 מילישניות, 19", DVI, בעל ניגודיות 1:700.

אצל כולם הרזולוציה המקסימלית היא 1280x1024.

אני נוטה לכיוון ה - 930, כי אני מעדיף מסך גדול יותר אבל קראתי על זה ביקורות מאוד חלוקות ( חלק אומרים שזה ממש טוב וחלק אומרים שזה ממש גרוע )

בקיצור, מכל אלה, על מה אתם ממליצים ?

אבקש המלצות על סמך עבודה עם המסכים ולא להסתמך על נתונים יבשים וזהו !

כמו כן, אבקש המלצות על מסכים אלו בלבד ולא על מסכים אחרים, תודה

פורסם

דבר ראשון, תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

אוקיי, ובקשר להודעה שלך, קצת קשה להשוות בין מסכי 19"ו17"....

בהנחה שאתה רוצה 19" (אני לא רואה איזה פגמים יש בזה), לך על ה930B שהוא אחלה מסך (שים לב שאין לו כיוון גובה וPIVOT),

ואם מתאים לך יותר 17" לך על ה710T מכיוון שעדיף כיוון גובה וPIVOT על פני 4 MS פחות.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

אוקיי, ובקשר להודעה שלך, קצת קשה להשוות בין מסכי 19"ו17"....

בהנחה שאתה רוצה 19" (אני לא רואה איזה פגמים יש בזה), לך על ה930B שהוא אחלה מסך (שים לב שאין לו כיוון גובה וPIVOT),

ואם מתאים לך יותר 17" לך על ה710T מכיוון שעדיף כיוון גובה וPIVOT על פני 4 MS פחות.

האם צפית במסך 930b גם במשחקים וגם בעבודה משרדית ( אינטרנט, וורד וכו' ) ?

פורסם

ישנו דגם 721S עם פיבוט, ללא DVI.

פורסם
  • מחבר

ישנו דגם 721S עם פיבוט, ללא DVI.

יותר חשוב לי DVI מ - pivot .

פורסם
  • מחבר

יש עוד תגובות, אנשים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים