עבור לתוכן

מדיות לצריבה של Ritek

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ בחנות שעושה משלוחים מדיות DVD-R של Ritek מסדרת X באריזת Cake (בלירה זה חסר במלאי).

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=371

דרך אגב, מה דעתכם על המדיה המסויימת הזו (Ritek G05)?

פורסם

מדיות סבבה,לא סוג א',אבל היחס בין האיכות למחיר שווה בהחלט....לגבי חנות,קשה לדעת,רוב החנויות לא נותנים מדיה קוד ובד"כ הסילברליין במהירות 8X בארץ הם של infomedia (זבל שבזבלים).

פורסם
  • מחבר

סילברליין? Ritek זה לא סילברליין.

אמנם, החנויות בד"כ לא נותנות מדיה קוד, אבל די קל לזהות את הדגם הזה. הצבע של המשטח העליון הוא ירוק (כמה גוונים), ומצוייר עליו X גדול.

פורסם

ראיתי באופס דיפו אבל זה לפני כמה חודשים בערך

פורסם
  • מחבר

ראיתי באופס דיפו אבל זה לפני כמה חודשים בערך

לפני כמה חודשים זה לא רלוונטי.

בעיקרון, יש את זה בלירה, רק שזה חסר במלאי (אולי יהיה בעוד שבועיים, או בעוד חודש).

אני מחפש חנות שהדיסקים האלה זמינים אצלה במלאי לקניה בשבוע הקרוב, אם אפשר.

פורסם

אני רק אומר......יש לי בדיוק את אותם המדיות האלו...גם מלירה (הזמנתי מזמן עדיין נשארו לי).....סילברליין מהירות 4X היה RiTEKG04,חשבתי שידעת ושלא תתבלבל ותקנה היום סילברליין מהירות 8X במחשבה שזה RiTEKG05

:)

פורסם
  • מחבר

על דיסקים של Ritek (מסוג Ritek G05) אמור להיות כתוב Ritek, ועל דיסקים של Silverline (מסוג Ritek G04) אמור להיות כתוב Silverline, לא?

Lira חידשו היום את המלאי של Ritek מסדרת X.

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=371

הבעיה היא שלא מצאתי באתר של לירה מספר טלפון להזמנות.

הכנסתי באתר את כל הפרטים שלי, אבל לא קיימת אפשרות למסור את פרטי כרטיס האשראי בטלפון במקום באתר, כמו בחנויות וירטואליות רבות.

אני לא רוצה לכתוב באתר את פרטי כרטיס האשראי שלי.

אין אפשרות להזמין בלירה מוצרים דרך הטלפון, או לפחות למסור את פרטי כרטיס האשראי בטלפון?

יש אולי חנות חלופית שניתן להזמין דרכה את הדיסקים האלה?

פורסם

שלח להם אימייל ושאל אותם הם חוזרים מהר מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה!

שלחתי להם הודעה באתר עם מספר הטלפון שלי, הם חזרו אלי לפני כמה דקות, וביצעתי את ההזמנה בטלפון.

:yelclap:

פורסם

המדיות האלה של רייטק הם אחלה

צרבתי כבר כמה סרטי DVD עליהם, וגם עשיתי גיבוי נתונים רגיל, יוצא בסדר גמור, וכוננים אחרים קוראים אותם חלק

פורסם
  • מחבר

אני שותף לדעתך. צרבתי הרבה דיסקים כאלה, והייתי מאוד מרוצה מהם. ולכן, כשנגמרו לי הדיסקים, חיפשתי חנות שבה אפשר להשיג אותם. :)

ביקשתי את חוות הדעת של משתמשי הפורום לגבי המדיה הזו, כדי לקבל מידע שאולי לא ידוע לי. :-\

אני יודע שלא מדובר במדיות ברמה של Taiyo-Yuden. אבל, עדיין מדובר במדיות איכותיות במחיר סביר. :xyxthumbs:

הדיסקים החדשים אמורים להגיע אלי מתישהו בתחילת השבוע הבא. :yelclap:

פורסם

דבר ראשון זה שכל הכוננים קוראים חלק זה לא אומר שהמדיה טובה (בלי שום קשר לרייטק שלנו) , יש דרכים לבדוק - כמו CDSPEED.

אם זה יעזור, יש לי בבית חבילה כזו שעוד לא פתחתי אז אני לא יודע מה היא שווה , קניתי אותה ב70 שקל ל 25 דיסקים , הצבע זה מן ירוק כחלחל ומצויר X לא מלא בצד הימני של הדיסק , כשהצבע של העטיפה הוא גם כן באותו צבע ירוק כחלכל ועליה מצוייר X שחור. מיקום הקנייה - קניון ערי החוף בראשון.

ד"א הצבע האידיוטי על הדיסק לא ממש משאיר מקום לכתוב TEXT וזה גם מציק לעין , אבל לפחות זה בטוח רייטק ולא מדייהשיט ....

פורסם

מסכים, הכתיבה עליהם קצת לא נוחה כי הציפוי הירוק הזה דוחה את הטוש, אבל אם ממש רוצים אפשר לכתוב עליהם לא רע

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי לכתוב על הדיסקים האלה. לוגו כ"כ יפה, למה להרוס? :P

אני שם את הדיסקים באריזה של פלסטיק קשיח עם עטיפה מודפסת. על חלק מהדיסקים אני מדביק מדבקה עגולה עם הדפסה. :)

אני לא יודע איך משתמשים ב-CDSpeed. :nixweiss:

ice2k, כשיזדמן לך לבדוק את הדיסקים האלה, אז תגיד מה התוצאה של הבדיקה ב-CDSpeed. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים