פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני מדליק את המחשב והכל בתוך המחשב דלוק, אין את הצליל הזה שיש כשמפעילים את המחשב והמסך אפילו לא נדלק... הכל קרה לאחר שניסתי להוסיף זיכרון חדש למחשב שלי... רציתי להוסיף עוד סלוט ואז זה קרה, זה המשיך לקרות גם אחרי שהוצאתי את הסלוט.... נ.ב כשאני מנסה לכבות את המחשב אז אני לוחץ על הפתור כבוי למשך 30 ולא קורה כלום וגם אם אני לוחץ על הריסט... מקווה שתעזרו לי במהרה תודה רבה לכולם!
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים תהדק את הכרטיסים הקיימים על המחשב כמו כרטיסי זיכרון וכרטיס מסךאולי הם השתחררו בזמן ששיחקת במחשב
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר ניסתי לאפס את הביוס...ניסתי להוציא ולהחזיר את הסטיקים של הראם, אז הכרטיס מסך ואת הכוננים...אותו דבר...מה זה אומר הבעיה הזאת?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים זה יכול להיות ספק כוח, מעבד , כרטיס מסך או לוח ואת לא שומע שום צפצוף ? זה כנראה הלוח. יש לך עוד מחשב שהפשר להחליף איתו חלקים ? לא יזיק ומומלץ שתיתן כאם מפרט מלא של שניהם במידע וקיים כול שנה יורד לי כוכב בדרגה, איזה יופי
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר אני לא זוכר הכל אבל מה שאני זוכר...מעבד: 2.4Ghz P4לוח אם: ASUS P4 533 (אני חושב)זיכרון: 256MB DDRX2כרטיס מסך: רידאון 9600
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים תנתק כל מה שלא חיוני להפעלת המחשב באופן בסיסי. זה אומר כוננים קשיחים, סידירומים, כרטיסים שיש לך, מאווררים של המארז (לא של המעבד!), ותעבוד רק עם זכרון אחד. תראה מה קורה אז. דברים לבדוק: *מסך אחר *כרטיס מסך אחר *לבדוק שהמעבד יושב כמו שצריך בסלוט. *לבדוק עם ספק אחר *לבדוק שאין קבלים נפוחים/מפוצצים על הלוח. תקפיד על זה כי לא תמיד אפשר לראות את כל הקבלים כשהכל מורכב. אם צריך תפרק הכל עד שתוכל לבדוק את זה לעומק לדעתי זה או קצר או שהמעבד זז אבל תבדוק הכל בהצלחה.....
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אם אין צליל זאת בעיית ספק , לוח או מעבד אם זאת הייתה בעיה בכטיס או בראם אז היה צליל משונה
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים קודם כל תבדוק שיש לך רמקול פנימי במחשבאם אין אז תשיג רמקול כזה ותחבר למקום המתאים בלוח אםאחרי זה תנתק את כל הכרטיסים מהלוח אםתשאיר מחובר רק את המעבד תדליק את המחשב ותבדוק אםאתה שומע צפצוף מהרמקול הפנימי )חובה רמקול(תתחיל לחבר קודם זכרון ואחר כך כרטיס מסךכל פעם תדליק ותגיד אם יש צפצוף או משהואם בהתחלה לא היה צפצוף אז הלך לך אחד מהשלושה המעבד הלוח אם או הספקאם יש לך אפשרות תעשה בדיקה אם רכיבים של מחשב אחר כשדבר ראשון תבדוק את המחשב עם ספק אחר כדי לא לשרוף עוד רכיבים בגלל ספק הרוס
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר תודה רבה!בסוף זה היה הלוח אם...תודהנשבר לי אז הלכתי לתכנאי והוא ניסה והחליף לוח אם והכל עבד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.