פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים אני זוכר שלפני הרבה מאוד זמן קראתי שבשנת 2002 או תחילת 2003יצא מן סוג שונה של סידי אשר יהיו לו מדיות בגודל של 10 גיגה משהו כזה מישהו יודע איך קוראים לזה כי אני מחפש על זה מידע בדחיפות.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר כן אני מדבר על משהו אחר ומה הקשר לגוגל אני לא יכול לחפש מידע על משהו שאני לא יודע איך קוראים לו
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים דווקא קיים...ובמחיר של 19,000 $ בקירוב גם לך יכול להיות אחד כזה.ובנוגע ללייזר הכחול, זה די מפתיע שחברה קטנטנה פיתחה אותו ולא איזה תאגיד כמו סוני וכיוצא בזה.
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים קראתי על זה באיזה גיליון של "מדע פופלרי" חברה ישראלית פיתחה מדיה וכונן כותב/קורא RT בעלי נפח של 100ג"ב
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אתה מתכוון לסי די האופטי עדיין בפיתוח אבל קיים כבר אב טיפוס דיסק זה עובד בטכנולוגיה של נורה פרולוסנטית הדיסק הינו לבן חצי שקוףוליזר כחול שפוגע בו גורם לכול הדיסק ליזהור וכך אפשר ליקרוא מידע מהר יותר ללא צורך לסובב את הדיסק במהירויות גבוהות אך דיסק זה מחייב כונן המיוחד לו אני לא מצאתי את שמו ולא ניראה לי שיש לו כזה
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים מה שאני יודע זה שסוני פיתחה לפני כבר זמן מה CD דו צדדי יענו 1.2GB בערך... זה היה ב cdrinfo וכנראה שכל סידירום רגיל יוכל לקרוא אותו (או שלא)
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים יש לי דיסק של Trance Energy 2002 שהוא דיסק דו צדדי, מצד אחד דיסק רגיל עם קטעי מוזיקה ומצד שני זה דיוידי.אבל הוא קצת יותר עבה מהדיסקים הרגילים וכשניסיתי להכניס אותו לנגן באוטו הוא לא נכנס בגלל העובי שלו.יש הרבה סרטים שיוצאים על דיוידי דו צדדי, ולא זכור לי שדיוידי כזה היה יותר עבה מדיסק רגיל.
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר התווכנתי למה שמאיר וcentral killerאמרוזה באמת מחייב סידי חדש זו טכנלוגייה אחרתמישהו יכול להזכר איך קוראים לזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.