עבור לתוכן

לאיזה כרטיס מסך של Nvidia מקביל Radeon 9600 Pro?

Featured Replies

פורסם

Borg, במקומך הייתי מחכה שיגיע לארץ הX800GT שיותר טוב מה6600GT וגם יותר טוב, תחכה, הוא צריך להגיע בחודש הקרוב ולעלות סביבות ה950-1000שקל...

• תגובות 50
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

סדרת ה-6800 יצאה במאי 2004 כדי לשלוט בשוק ה-High End.

Nvidia חיכו חצי שנה ואז החליטו להוציא את ה-6600GT לשוק ה-MainStream (השוק הבינוני)

כדי להביס את ה-Radeon 9800PRO בשוק הבינוני לאנשים שאין ברשותם מספיק משאבים לסדרת ה-6800.

אני חושב שה-6600GT יקבל בערך 5000 עם הפילטרים שציינת מכיוון שהכתבה הזאת יצאה לפני שנה

ומאז יצאו לא מעט דרייברים שהרימו את הציון בלא מעט נקודות לכל הכרטיסים.

חבל שאינך משחק ברשת של המשחק Call of Duty. אני מוצא אותו מאוד מעניין ומהנה.

תתחדש על המחשב החדש שאתה הולך לקנות.

אפשר לדעת מה המפרט המלא שאתה מתכנן למחשב?

אהה... אם כך, 6600GT יצא רק בסוף 2004. משום מה, חשבתי שהוא הרבה יותר ותיק, ושסדרת ה-6800 יותר חדשה ממנו. טוב, כל יום לומדים משהו חדש. :)

אתה יודע אולי כמה נקודות 6600GT משיג כיום ב-3DMark 2003 וב-3DMark 2005 עם פילטרים ודרייברים חדשים?

יכול להיות שבמחשב החדש אני אשחק Call of Duty גם Online. כרגע, אני לא משחק בו הרבה ולא במחשב שלי (יש לי פנטיום 2, ולכן הצורך במחשב חדש).

כרגע המפרט של המחשב החדש (HTPC) כולל כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk, ואני גם די סגור על המארז (מארז HTPC ייעודי של Ahanix). לגבי יתר המפרט, אני אצטרך להיוועץ עם משתמשי HWzone, בקרוב. באופן כללי, אני מעוניין בכרטיס PVR, כרטיס קול 7 ערוצים, זיכרון DDR 512MB X2 400MHz ב-Dual Channel, דיסק קשיח 300GB+, צורב NEC 3540, וקורא כרטיסי זיכרון. לא ברור לי אם עדיף מעבד Intel או AMD, אבל המפרט הזה לא קשור לדיון הנוכחי.

מפרט בחתימה, UT2k4 - 1024*768@ultrahigh@2AA/4AF=60FPS@online

:silly:

נשמע מצויין, אבל שמתי לב שעשית OC למעבד, לזכרונות ולכרטיס מסך (מה זה TurboForce?). אני לא מתכוון לעשות OC במחשב שלי.

Galz0r ו-Idan-h, תודה על התגובות.

אני מבין מכם ש-UT2004 ו-COD הם לא משחקים כבדים בהשוואה למשחקים אחרים בשוק, ו-6600GT יטחון אותם בלי בעיה על רזולוציות גבוהות עם כל הפילטרים.

:yelclap:

הסיבה שציינתי את המחשקים האלה היא שאני מאוד אוהב משחקים בסגנון הזה (MOH, COD, UT2004, BF2), והמשחקים האלה נחשבים למשחקים כבדים בפנטיום 2 שלי, כך שאני אפילו לא מעז לחלום להתקין אותם עליו. אני פחות אוהב משחקים בסגנון של Doom 3 ו-Half Life 2 שנחשבים למשחקים מאוד כבדים, אבל אני מבין של-6600GT לא תהיה בעיה מיוחדת להריץ גם את המשחקים האלה ברזולוציות גבוהות עם פילטרים (אולי לא על מקסימום).

Borg, במקומך הייתי מחכה שיגיע לארץ הX800GT שיותר טוב מה6600GT וגם יותר טוב, תחכה, הוא צריך להגיע בחודש הקרוב ולעלות סביבות ה950-1000שקל...

תודה על ההמלצה, אבל לפי כל התגובות כאן, אני סבור שה-6600GT יספיק לצרכים שלי.

בכל מקרה, אני מתכוון לחכות עוד כמה שבועות לפחות להורדת המחירים של ה-6600GT שצפוייה, ככל הנראה, עקב הורדת המחירים של סדרת ה-6800, ובין כה המפרט שלי עדיין לא סגור.

פורסם

Borg יש לך פה מגה השוואה ב-3DMARK2005 עם ובלי פילטרים

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050524/vga_charts-02.html#3d_mark_2005

לא הצלחתי למצוא השוואה עדכנית של 3DMARK 2003

אבל אני יכול להגיד לך שאתה צריך להוציא בסביבות +8000 בלי פילטרים.

אני לא יודע כמה אתה צריך להוציא עם פילטרים כי בדרך כלל מריצים את התוכנה הזאת בלי פילטרים אבל אני מנחש שבסביבות ה-5000.

פורסם
  • מחבר

Nitrous90, תודה על הקישור.

החלטתי שאני הולך על ה-6600GT, אלא אם כן יפול עלי סכום כסף ממקור לא צפוי שיאפשר שדרוג ל-6800GT.

עכשיו, אני צריך להמשיך בתכנון שאר המפרט.

תודה רבה לכולם על העזרה הרבה. :xyxthumbs:

פורסם

מצטער ככה להרוס את התוכניות, אבל אם ראית היום בחדשות האתר - ATI שחררה את ה-X800GT ובשבועות הקרובים תתחיל זרימתו ארצה.

אז אני הייתי מחכה עוד כמה שבועות, לראות מה יהיה מחירו, כי הוא כרטיס יותר חזק מה-6600GT וגם הוא מיועד לשוק ה-Mid-End, ככה שמחירו יכול לקרוץ לך.

פורסם
  • מחבר

נו באמת, עד שאני כבר בוחר כרטיס מסך אחרי כ"כ הרבה התלבטויות, ATI באים ומוציאים כרטיס מסך מתחרה. :nixweiss:

לפי הביקורת באתר ATI Radeon X800 GT חודר לשוק בהשקה שקטה, לכרטיס של ATI יש מהירות ליבה ומהירות זכרונות נמוכים במקצת מזה של ה-6600GT של Nvidia. אבל, יש לו פי 2 יותר Vertex Shaders (6 מול 3), 256MB זיכרון (מול 128MB של ה-6600GT) ורוחב אפיק זכרונות של 256Bit (מול 128Bit של ה-6600GT).

הכרטיס מסך הזה נראה לי עדיף מה-6600GT. השאלה היא מה יהיה המחיר שלו מול ה-6600GT בעוד כמה שבועות לאחר הוזלת המחירים הצפויה עליה הכריזה Nvidia לגבי סדרת ה-6800, והאם ההופעה של הכרטיס מסך המתחרה של ATI תגרום להוזלה נוספת של ה-6600GT.

נ.ב.

פתחתי ת'רד חדש עבור הכרטיס קול ל-HTPC שלי: אני צריך כרטיס קול עבור HTPC והסבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים