עבור לתוכן

צריך מידע עבור כ.מסך חזק תקציב 6000ש"ח!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני חושב שזה בזבוז לקנות כרטיס אחר במקום הX800XT שיש לך כי גם ככה הוא נורא חזק, אני לא מבין מה הטעם כרגע בשדרוג, כאילו איזה כבר משחק לא עובד לך בהגדרות מטורפות (ואני מדבר מנסיון).ועוד דבר, תציין איזה לוח יש לך כרגע.

בכל מקרה, האופציה הכי טובה שנראית כרגע אם אתה ממש ממש לחוץ לשדרוג (שזה מיותר לדעתי, עדיף למשוך איתו עוד זמן, ולשדרג כבר לדור הבא כמו הG80) זה למכור את הX800XT ולקנות לוח SLI עם ב2X7800GT (לא GTX!).

הלוח שלי זה

asus p5gd2

לדעתיך 6000 יספיק לי לשדרוג שאמרתה כולל לוח? והאם אוכל לשחק בו ב"הגדרות מטורפות"???

הSLI ניראה לי נחות לעומת הבנצ'ים של הקרוספייר כך שבכל מקרה משחק שלא תומך בקרוספייר מייד מפצה בפילטרים מטורפים!

פורסם

אחי אני מציע לך אישית להישאר עים הכרטיס שלך הוא מצויין כיום הוא מפעיל כל משחק על הגדרות הכי גבוהות אחשלי אני מציע לך שתחכה עוד כמה חודשים הולכים לצאת עוד כמה כרטיס טובים בנתים תישאר עים ה-x800xt הוא מעולההההה בהצלחה אחשלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

מסכים עם העצות שניתנו לך, באמת שחבל לשדרג במיוחד עם הכרטיס שיש לך...

תחכה לכרטיסים חדשים שיצאו (כמה חודשים טובים) ורק אז תחשוב בכלל על לשדרג, עכשיו זה ניראה "קצת" ביזבוזי.

בהצלחה

פורסם

אכן ב SLI נחות מה CROSSFIRE אבל ראיתי שNVIDIA זוממים משהו חדש של 3 כרטיסים בלוח.. :screwy:

פורסם

נראה לי כבר הבנתה את הפואנטה שזה ממש לזרוק כסף לפח וחבל לי אפילו על הכסף שלך חבל לי

זה ממש לא כדאי יש לך כרטיס חייתי ביותר זה לא שיש לך ג'יפה 4 אם פנטיום 4 1.3 (בכוונה הקצנתי)

אני מסכים אם ראול כאן

תשאר אם הכרטיס הזה לפחות עד הדור של G80 או R580 או R6XX

כי הבדלים גדולים לא תראה עכשיו ואתה תתבאס ואת הכסף הזה אתה יכול לחסוך!!!

אני מקווה שהפנמתה את זה

אבל רק אם אתה ממש מיליונר אז זה לא נוגע אליך

פורסם

אכן ב SLI נחות מה CROSSFIRE אבל ראיתי שNVIDIA זוממים משהו חדש של 3 כרטיסים בלוח.. :screwy:

סתכל באנדאטק הסליי עוקף את הקרוספייר בכל פעם שהוא מתמודד מולואמנם זה רק כרגע אבל אי אפשר לומר שהסליי נחות מהקרוספייר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים