עבור לתוכן

radeon vs gforce שאלה

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה עדיף את ה proX600 או 6600 , אתם יכולים לעזור לי בקשה, מה יותר משתלם ולמה?

פורסם

6600 :xyxthumbs:

אם אתה יכול להוסיף עוד קצת לחסוך זה יהיה משתלם לקחת 6600GT.

פורסם

עוד "קצת"=400 ש"ח! :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה שענית מהר, אני מעדיף בגלל המחיר אז אם כבר 6200 או x600

רציתי 6200 אמרו לי שאני אקח את ה X600 באותו מחיר אז בגלל זה חשבתי אולי אני אקח, מה עדיף?

פורסם

הממממ...בהחלט קושיה.

מצד אחד, במהירות סטוק, ה-X600 לוקח את ה-6200 בקלות, אבל עם סופטמוד ואוברקלוק פשוטים יחסית, תוכל להפוך את ה-6200 ל-6600GT.

אני הייתי הולך על ה-6200, רק לא TurboCache!

פורסם

ה X600 הוא עם ליבה של 9600 אפשר להגיד וה 6200 הוא בעל ליבה חדשה שתומכת בטכנולוגיה חדשה

ואם אתה אובר קלוקר אז זה ברור ש 6200 (של לידטק) ותוכל ותוכל להפוך אותו ל 6600+ ע"י פתיחת צינורות ו OC

בלי שום קשר ה 6200 עדיף לדעתי

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לא לעשות אוברקלוקינג למה זה מחשב לכל המשפחה אז במקרה הזה אתה אומר ניקח ת X600?

פורסם

זהו...אפשר להגיד ש-Radeon לא חידשו בסדרת ה-X (חוץ מ-X800).

אלו אותם ליבות מהדור הקודם רק שהכרטיס הוא באפיק PCI-E.

פורסם

X300 VS 6200

X600 VS 6600

X800 VS 6800

כמו שאמרו, במהירות סטוק ה-X600 עובר את הביצועים של ה-GF6200 ומשתווה ל-6600.

אבל אם אתה מבין ב-OC (אפשר ללמוד בקלות, זה נושא לא מסובך בכלל) אתה תוכל לעשות פתיחת צינורות ל-6200 מה שכבר יביא אותו לביצועים של 6600 ו-X600 (פתיחת הצינורות מאוד קלה, ואחוזי הצלחה מעל 95% בכרטיס של לידטק). ואחרי פתיחת הצינורות אתה תוכל בנוסף לעשות OC, שכמובן לא יביא את הכרטיס לביצועים של 6600GT אבל בהחלט יעלה את הביצועים לרמה קצת גבוהה.

כך שיוצא שה-6200 יותר משתלם.

הנה מדריך קטן לפתיחת צינורות, רק שתראה עד כמה שזה קל:

http://vr-zone.com/?i=1907&s=4

עריכה:

ראיתי שאתה כתבת שאתה לא מעוניין ב-OC. אז תקנה את ה-6200 ואל תעשה לו OC, רק פתיחת צינורות (פתיחת צינורות לוקחת רק 10 דקות מקסימום והבאתי אליה מדריך. לא ממש נחשבת כ-OC ולא מעלה בהרבה את מעלות הכרטיס, כך שאין סיכון בה).

ואז בעתיד, כשתראה שהכרטיס משחק מתחיל קצת לקרטע במשחקים, תוכל לעשות OC במקום לקנות אחד חדש.

פורסם

לא קשור ה-Leadtek. לכל כרטיס 6200 יש אחוזי פתיחה גבוהים, זו הרי אותה ליבה.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם זה, אם זה היה מחשב פרטי היתי עושה, אז אני אקח את ה x600  כי לפי מה שאמרתם זה עדיף בלי אוברקלוקינג

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני דווקא חושב שאם אתה לא הולך על אוברקלוק, אז עדיף לך כבר לקחת את ה-6600.

פורסם

לא כל הכרטיסים מגיעים לאותו ה-OC, ולא כל הזמן עובדת פתיחת הצינורות (לא קשור ל-6200. באופן כללי לכל כרטיס).

כך שתמיד כדאי ללכת על בטוח, המון קנו את כרטיס הלידטק והצליחו לפתוח בו צינורות ולהגיע ל-OC גבוהה, אז למה לא לקנות אותו בראש שקט?

Gosha, תקרא את העריכה שעשיתי. אם הוא לא רוצה לעשות OC, עדיין יותר כדאי לו את ה-6200 שיותר זול, ואפשר לעשות לו בתוך פחות ב-10 דקות פתיחת צינורות (שלא נחשבת ל-OC ואין בה סיכון).

פורסם
  • מחבר

מלקולם אמרתי שרציתי 6200 ואמרו לי תיקח ת x600 באותו מחיר, אני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג ולא רוצה ת 6600 זה יקר מדי

פורסם

אז אני חושב שתוכל לחסוך לך עוד כמה שקלים ולקנות 9600XT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים