פורסם 2005 ביולי 320 שנים נתקעתי!במשימה שאני מגלה שהקול המעוות בטלפון הוא בעצם האיש הזה שהוא סוכןהוא נותן לי משימה להשתלט על משאית תוך כדי רכיבה על אופנוע... מישהו עבר ויכול לשלוח לי את הסייב? אני כבר נואשפשוט תסע באותה מהירות כמו המשאית ולידה בערך 5 שניה ואז הוא יקפוץ עליה.
פורסם 2005 ביולי 320 שנים יפה איזה משימות לא חובה עשית?? אני סיימתי את המשחק ב-60 אחוזים אבל עכשיו יש לי 95 בערך.. חסר לי משימה משטרה ולאסוף חפצים
פורסם 2005 ביולי 320 שנים למישהו יש טיפ בשבילי איך לעבור את המשימה של החבר של קנדל בלוס סנטוס מתי שאני במרוץ?אני צריך בכלל להגיע מקום ראשון? ואיך אפשר לעשות את זה מבלי להתנגש במישהו או להתפך?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים יפה איזה משימות לא חובה עשית?? Import/Export - את הכל מרציי רחוב - חלק משימות סרסור - חלק ניראה לי עכשיו אני יתחיל משימות שוטר עם זה: תוכנית המגירה שלי עבדה והצלחתי להוריד ממני את המשטרה לפושעים אין שום סיכוי עכשיו :2gunsfiring:
פורסם 2005 ביולי 320 שנים לא הבנתי אתה מחפש רכב של מכבה אש?אם אתה רוצה למצוא אחד כזה פשוט תעשה הרבה הרס עם אש וכל זה..ואז הוא יבוא ואז תגנוב אותו :*
פורסם 2005 ביולי 320 שנים שלום לכולם.... אני רואה שהת'רד הזה כבר תפס נפח- ולאט לאט כולם כבר בתהליכי סיום של המשחק... מה לעשות לי שלא כמו שאר האנשים פה לא כל כך יש את כל הזמן שבעולם לשחק- אז אני פשוט נכנס לאיזה שעה בכמה ימים להשלים עוד משימה עוד 2 ... בכל אופן נתקלתי במשימה (ולא לצחוק זה די בהתחלה) שאני צריך לנסוע אחרי הרכבת עם השמן כשאנחנו על אפנוע קטן ועלוב, והוא צריך לירות על כמה חברי כנופיה שנמצאים על הרכבת.... ואני אף פעם לא מצליח לעבור את המשימה הזאת- השמן הדביל הזה יורה ולא פוגע באף אחד... ניסיתי את כל הקומבינציות: לנסוע צמוד לקרון שלהם, לנסוע לפניהם, או קצת אחריהם, ותמיד השמן לא מצליח להוריד את כולם (והוא עוד צועק עליי "ביקשתי תעקוב אחרי הרכבת" - יא זבל, אני אשם שאתה לא יודע לירות?! ) בכל אופן בשלב מסוים כבר התייאשתי והתחלתי לחפש רעיונות יצירתיים- כמו לקחת ארפיג'י, לעקוף את הרכבת ולהפגיז את הקרון שעליו נמצאים חברי הכנופיה, לא הלך לא הזיז להם. ניסיתי אפילו בעצמי איכשהו לעלות על הרכבת... (אחרי מלא נסיונות הצלחתי אבל עד שהצלחתי ללכת עד חברי הכנופיה השמן צועק שוב "כולה ביקשתי לעקוב אחרי הרכבת") איך אני עובר את זה?! ניסיתי איזה עשר פעמים בצורה הכי פשוטה לנסוע ליד הקרון ושהדביל הפוזל הזה ירה בהם- והוא פשוט לא מוריד את כולם.... איך אני עובר את זה? (ושוב, לא לצחוק על המשימה המוקדמת.. תודה)
פורסם 2005 ביולי 320 שנים שלום לכולם.... אני רואה שהת'רד הזה כבר תפס נפח- ולאט לאט כולם כבר בתהליכי סיום של המשחק... מה לעשות לי שלא כמו שאר האנשים פה לא כל כך יש את כל הזמן שבעולם לשחק- אז אני פשוט נכנס לאיזה שעה בכמה ימים להשלים עוד משימה עוד 2 ... בכל אופן נתקלתי במשימה (ולא לצחוק זה די בהתחלה) שאני צריך לנסוע אחרי הרכבת עם השמן כשאנחנו על אפנוע קטן ועלוב, והוא צריך לירות על כמה חברי כנופיה שנמצאים על הרכבת.... ואני אף פעם לא מצליח לעבור את המשימה הזאת- השמן הדביל הזה יורה ולא פוגע באף אחד... ניסיתי את כל הקומבינציות: לנסוע צמוד לקרון שלהם, לנסוע לפניהם, או קצת אחריהם, ותמיד השמן לא מצליח להוריד את כולם (והוא עוד צועק עליי "ביקשתי תעקוב אחרי הרכבת" - יא זבל, אני אשם שאתה לא יודע לירות?! ) בכל אופן בשלב מסוים כבר התייאשתי והתחלתי לחפש רעיונות יצירתיים- כמו לקחת ארפיג'י, לעקוף את הרכבת ולהפגיז את הקרון שעליו נמצאים חברי הכנופיה, לא הלך לא הזיז להם. ניסיתי אפילו בעצמי איכשהו לעלות על הרכבת... (אחרי מלא נסיונות הצלחתי אבל עד שהצלחתי ללכת עד חברי הכנופיה השמן צועק שוב "כולה ביקשתי לעקוב אחרי הרכבת") איך אני עובר את זה?! ניסיתי איזה עשר פעמים בצורה הכי פשוטה לנסוע ליד הקרון ושהדביל הפוזל הזה ירה בהם- והוא פשוט לא מוריד את כולם.... איך אני עובר את זה? (ושוב, לא לצחוק על המשימה המוקדמת.. תודה) אם אתה לא מצליח לעבור אזוב אותך מ gta שחק במריו
פורסם 2005 ביולי 320 שנים shimmi, your mistake was driving near the train. you need to follow the train from the far edge of the rail... then he'll actually shoot the basterds
פורסם 2005 ביולי 320 שנים סע כל הזמן על הצד הימני של הפסים הימניים ואל תירד מהםאפילו שמגיעה רכבת תעקוף ותחזור לאותו מקוםוככה הוא יהרוג את כולםזה אותו טיפ שנתנו לי והצלחתיודרך אגבעל תעלה על דרך העפרזה בכוונה שהרכבת באה כדי להכשיל אותךפשוט תיסע באלכסון ככה על האדמה ואז שהיא תעבור תמשיך רגיל
פורסם 2005 ביולי 320 שנים איזה שטויות, צריך וצריך לעלות על הדרך עפר, הוא הרג לי שם שתיים כשעליתי על הדרך עפר אז אל תגיד סתם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.