פורסם 2005 ביולי 220 שנים איך אני אדע שהגעתי לקיבולת המתאימה?אתה לא יכול לדעת בדיוק אבל צריך קצת פחות מחצי
פורסם 2005 ביולי 220 שנים המשימה תיפתח מן הסתם...נו אבל מה כל פעם אני יצלול קצת וילך לבדוק אם המשימה נפתחה?אני רוצה לדעת אם אני יקבל איזושהי הודעה שהקיבולת השתדרגה או משהו
פורסם 2005 ביולי 220 שנים נו אבל מה כל פעם אני יצלול קצת וילך לבדוק אם המשימה נפתחה?אני רוצה לדעת אם אני יקבל איזושהי הודעה שהקיבולת השתדרגה או משהואתה מקבל הודעה למעלה כמו כל דבר שמשתפר
פורסם 2005 ביולי 220 שנים מה שאני עשיתי זה לקפוץ לנהר מחוץ לסאן פיירו ולשחות כל הלילה (בזמן של המחשב כמובן) ואז חזרתי לWOOZIE ועשיתי את המשימה...ולא עברתי את החצי, ד"א.
פורסם 2005 ביולי 220 שנים חבר'ה אני תקוע במשימה הזאתי , אין לי מושג לאן לוקחים את ה-HOMI הזה , מישו יודע ? רשום בתמונה ... http://img268.imageshack.us/my.php?image=gtasa20050702172606672qc.jpg תודה לעוזרים !
פורסם 2005 ביולי 220 שנים אתה צריך להתקרב למישהו מהכנופיה שלך, ללחוץ ימני ואז ללחוץ G, זה מצרף אותם לקבוצה שלך, כל עוד ה-Respect שלך גבוה מספיק.
פורסם 2005 ביולי 220 שנים סיימתי תמשחק המשימה האחרונה הייתה לי קצת קשה אבל אז אח שלי בא ובנסיון הראשון עבר אותה לא מוכרים אותו אבל אצלי הוא מופיע בבית של הבלש שביקש ממך לגנוב מטוס קרב יש שם גם להביור RPG וטיל מתבייט חום כבר שכחתי איפה זה יש מצב למפה?
פורסם 2005 ביולי 220 שנים תגידו, יש איזה דרך לטוס מבלי שיגלו אותך במשימה של T שצריך עם מטוס ישן מהשדה תעופה הפרטי שלך במדבר לטוב נמוך נמוך שהרדאר לא יגלה אותך? כי תמיד מגלים אותי כי אני לא יכול לטוס נמוך, יש עצים והרים בדרך ואם אתה מנסה להתקרב לקרקע של ההר אני תמיד פוגע בו ומתפוצץ, ד"א עד כמה אני רחוק מלסיים את המשחק אם אני במשימה הזאת והמשימה של הדולר שצריך לגנוב מסוק מהצבא ולגנוב איתו משאית בנק? (מקווה שהבנתם )
פורסם 2005 ביולי 220 שנים אתה צריך להתקרב למישהו מהכנופיה שלך, ללחוץ ימני ואז ללחוץ G, זה מצרף אותם לקבוצה שלך, כל עוד ה-Respect שלך גבוה מספיק. תודה רבה אחי , עזר מאוד ...מלחמת שכונות הולכות שם ורק עוד ******** אחד ...מה עושים פה : ( לא מספיק מה שהבאתי ) ? ומה הלאה ? http://img295.imageshack.us/my.php?image=gtasa20050702185122629nu.jpg תודה רבה שוב ! ;D
פורסם 2005 ביולי 220 שנים ורק עוד פאק אחד ...מה עושים פה : ( לא מספיק מה שהבאתי ) ? ומה הלאה ? LOL תלמד אנגלית
פורסם 2005 ביולי 220 שנים LOL תלמד אנגלית שמע חבוב , לא עשיתי 3 יח' בגרות אנגלית אז בגלל זה ככה יצא !
פורסם 2005 ביולי 220 שנים קיצר אתה לא צריך להביא עוד חברי כנופייה אלא לכבוש עוד שטחיםכשתכבוש מספיק את תקבל טלפון מ"מתוק"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.