פורסם 2005 ביוני 1520 שנים גם אני נתקעתי בהתחלהתחזיק את הכפתור של הצפירה לחוץ ותלחץ על הכיוונים המיוחדים (בdefault אלה החצים של הnum pad)אז מה שאתה אומר שלא צריך ל"פמפם" את הכפתור....אם זה ככה....אתה האיש אחי..
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים יאאאאאאאאא סיימתי את המשחק!!! מה אני לא מאמין איך הוא הסתיים כזה מהר?? טוב הוא היה יותר ארוך מ VC. אבל עדיין ממש התבאסתי שזה נגמר.. ממש אהבתי את המשחק,וציפיתי לסוף יותר יפה,ולעוד משימות יפות :( עוד מישהו סיים פה את המשחק?.?? או שאני היחידי?? אני לא רוצה להתלהב אבל... סיימתי את המשחק ב-4 ימים. אבל באמת חרשתי על המשחק חזק שיחקתי כל יום בערך איזה 10 שעות.
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים איזה חוצפה!אני טס לי בכיף במסוק ושוחט מכוניות עד 4 כוכבים ופתאום בא לי מטוס קרב ויורה עלי טילים ומפיל אותימה זה הדבר הזה?!זה לא מקבול עלי
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים חחחח אתה עוד לא השגת מטוס קרב F15?? שתשיג אותו (שזה יחסית קרוב לסוף המשחק) אתה תשחט אותם כמו שאתה שוחט פרה :
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים השגתי אותו (קודים) אבל הוא די מעפן ולא נוח לשלוט עליו מה שמפליא אותי זה שהזונה הזה מנסה להוריד אותי עד עכשיו השמיים היו אזור מוגן לא כיף ככה
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים אז תעוף גבוה-גבוה מעל העננים..שם אני חושב שתיהיה בטוח.ובאמת מתי הם מביאים לך מטוסי-קרב?6 כוכבים בא צבא?
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים אתה לא צריך להשיג אוטו כי יש לך תאופנוע!ולכן יש לך רק לשמור מרחק שזה קלבלי להתעסק עם השוטרים ושטויות
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים ב-4 כבר בא המטוס להוריד אותוב-6 בא הצבאוגם פה פגעו בכיף - במשחק הקודם הטנק היה בלתי ניתן להריסה (חוץ מהתהפכות) ופה הוא מתפוצץ אחרי כמה דריסות.
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים עשיתי את המשימה של להקפיץ את האוטו....אין לי עוד משימות...מה זה זה??סורי....התקשרו עכשיו אליי..והביאו לי משימות...
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים יאאאאאאאאא סיימתי את המשחק!!! מה אני לא מאמין איך הוא הסתיים כזה מהר?? טוב הוא היה יותר ארוך מ VC. אבל עדיין ממש התבאסתי שזה נגמר.. ממש אהבתי את המשחק,וציפיתי לסוף יותר יפה,ולעוד משימות יפות :( עוד מישהו סיים פה את המשחק?.?? או שאני היחידי?? אני לא רוצה להתלהב אבל... סיימתי את המשחק ב-4 ימים. אבל באמת חרשתי על המשחק חזק שיחקתי כל יום בערך איזה 10 שעות. עברתי אותו אתמול לקח לי שלוש יום.
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים איזה בגדים לדעתכם יותר מתאימים לו?? בכל מקרה יש פה עוד מישהו שסיים את המשחק??
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים עברתי כבר פול משימות.......................ההקפצה של הרכב זה הדבר הכי קל בעולם.............אין יותר מזה.........אני עכשיו במשימה של להשתלט על מקומות והמירוצים המעצבנים האלה............בכל זאת משחק מעולה. אבל שאלה ענקית מי שעונה עליה כלי שחבל"ז איך אני נוסע עם המטוס סילון לצדדים, כשהו על הקרקע ולא באוויר? אני מצליח לנסוע רק אחרוה וקדימה ,מי שעשה את הביצפר של הטייס יכול להגיד לי? ועוד משהו בבקשה בבקשה תביאו לי רק את הקוד שמבטל את המשטרה כאילו שאני לא יהיה מבוקש.......רק אותו ,אני לא מבקש הרבה......תודהההה!
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים אני עכשיו במשימה שצריך להרוג את ג'יזי או משהו כזה(ה-P.I.M.P) בשביל להשיג את הטלפון שלו(לא בדיוק הבנתיקיצר אני לפני המשימה מזיין לו את האוטו ואז כשהוא יוצא הוא צריך לגנוב אופנוע. אני לוקח את הלימוזינה ודורס אותו איזה 10 פעמים. מדיי פעם יורד ותוקע בו כמה כדורים מטווח -0 והבן ז**ה לא מת ולא מפיל את הטלפון. מה לעזאזל צריך לעשות שם??
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים עברתי כבר פול משימות.......................ההקפצה של הרכב זה הדבר הכי קל בעולם.............אין יותר מזה.........אני עכשיו במשימה של להשתלט על מקומות והמירוצים המעצבנים האלה............בכל זאת משחק מעולה. אבל שאלה ענקית מי שעונה עליה כלי שחבל"ז איך אני נוסע עם המטוס סילון לצדדים, כשהו על הקרקע ולא באוויר? אני מצליח לנסוע רק אחרוה וקדימה ,מי שעשה את הביצפר של הטייס יכול להגיד לי? ועוד משהו בבקשה בבקשה תביאו לי רק את הקוד שמבטל את המשטרה כאילו שאני לא יהיה מבוקש.......רק אותו ,אני לא מבקש הרבה......תודהההה! E ו-Q אני חושב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.