פורסם 2005 ביוני 1520 שנים איפה עושים "בנג בנג" במפה הראשונה? (SEX)בשביל ה "סקס אופיל" (או משהו כזה...)
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים העברתי את השירים לתיקייה של הUSER TRACKS.הפעלתי במשחק את הרדיו על התחנה של השירים שלי.וכל מה שאני שומע זה פרסומות ופרסומות ופרסומות.....עריכה:אחרי ששמת את השירים בתיקייה הנכונה (שכבר הבנת מהי) אתה הולך לאפשרויות במשחק וסורק לקבצי מוזיקה..אתה תראה שם באופציות של האודיו.אהה...הבנתי.תודה.(פיספסתי את זה בחיפוש הראשון)
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים נתקעתי....אני במשימה אצל SWEET...המשימה היא לנצח בתחרות של "הקפצות רכב"...אני לא יודע איך לעשות את זה בכלל...איך אני מקפיץ...נשארה לי המשימה הזאתי...ואז יפתחו לי עוד אחרות...עזרה דחוף..!!!
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים לבחור עם הרכבת והמעקבכאשר אומרים שלך שהרכבת יוצאתיש בצד ימין של התחנה אופנוע שטח(בקיר החיצוני של התחנה)אתה לוקח אותו ופשוט נוסע אחרי הרכבתזו משימה מאוד פשוטה!
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים נתקעתי....אני במשימה אצל SWEET...המשימה היא לנצח בתחרות של "הקפצות רכב"...אני לא יודע איך לעשות את זה בכלל...איך אני מקפיץ...נשארה לי המשימה הזאתי...ואז יפתחו לי עוד אחרות...עזרה דחוף..!!!גם אני נתקעתי בהתחלהתחזיק את הכפתור של הצפירה לחוץ ותלחץ על הכיוונים המיוחדים (בdefault אלה החצים של הnum pad)
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים ולמה פתחת דיון חדש ולא שמת את זה בדיון המרוכז על המשחק?ולמה אתה לא יודע אנגלית?
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים אני לא מבין אותכם, הבצפר לנהיגה קל רצח, אחד הדברים הקלים שעשיתיאיך עברת את זה שיש רמפה ואז צריך על הקצה לקפוץ להסתובב וליפול ישר...איך?!?!?
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים לבחור עם הרכבת והמעקבכאשר אומרים שלך שהרכבת יוצאתיש בצד ימין של התחנה אופנוע שטח(בקיר החיצוני של התחנה)אתה לוקח אותו ופשוט נוסע אחרי הרכבתזו משימה מאוד פשוטה!אבל האידיוט הזה לא מצליח להרוג אותם, הוא הורג לי רק 2 לפני שהרכבת מגיעה לסוף...יש איזה שיטה איך לנסוע?
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים לבחור עם הרכבת והמעקב כאשר אומרים שלך שהרכבת יוצאת יש בצד ימין של התחנה אופנוע שטח(בקיר החיצוני של התחנה) אתה לוקח אותו ופשוט נוסע אחרי הרכבת זו משימה מאוד פשוטה! אני יודע תקרא שוב את ההודעה שלי ותיראה שכבר לקחתי את האופנוע תקרא אותה פעם שלישית ותבין למה יצאתי באמצע לאחר שני כישלונות(מרחק הנסיעה משגע אותי) אבל האידיוט הזה לא מצליח להרוג אותם, הוא הורג לי רק 2 לפני שהרכבת מגיעה לסוף... יש איזה שיטה איך לנסוע? מדובר על משימה אחרת עם רכבת איך עברת את זה שיש רמפה ואז צריך על הקצה לקפוץ להסתובב וליפול ישר...איך?!?!? מנסים ובסוף מצליחים
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים פשוט תקראו מה שכתוב, נעזרים עם החצים למעלה \ למטה ופשוט מנסים. לי זה בטעות עבר אפילו בלי שנגעתי בחצים עכשיו אני "תקוע" במשימה במוסך שצריך לצלם, למי יש כוח להגיע עד אליו ואז לחזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.