פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מישהו הכין את התמונה הזו, כשהוא טען שזה חלק שאמור היה להכנס למשחק והוא הצליח לפתוח אותו
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מישהו הכין את התמונה הזו, כשהוא טען שזה חלק שאמור היה להכנס למשחק והוא הצליח לפתוח אותו עד כמה שאני יודע בעקרון זה אמור היה להיות כולל קטעים מיניים. אבל לאחר שrockstar הבינה שבהרבה מדינות לא מתייחסים להגבלת הגיל, היא ביטלה את הקטעים הללו, בשביל להמנע מבעיות ותביעות של הורים של ילדים צעירים התופסים זונה ברחוב...מכנסים אותה למכונית או לוקחים הבייתה...ומזיינים לה את הצורה!! חעח, אבל זה לא בטוח. זה מה ששמעתי מכמה חברים...
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים יש מוד שמאפשר לז**ן בחורות, אבל צריך בהתחלה להתחיל איתן...מישהו יודע איך עושים את זה?
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים רק 18+ יכולים לשחק בזה.. נראה לי.ד.א. שמתם לב ששני המירוצים(זה עם הסיני וזה מVC) הם הפוכים?במירוץ השני, כולם עברו אותי בהתחלה אבל בסוף שמתי גז והגעתי מקום ראשון. אני לא מאמין. איזה פראיירים. הם עקפו אותי בהרבה.SUCKERS!!!
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים יש מוד שמאפשר לז**ן בחורות, אבל צריך בהתחלה להתחיל איתן...מישהו יודע איך עושים את זה?זה מוד?אז זאת אומרת שזו תוספת או פאץ' בטח...אבל גם באתר אחר ראיתי זיון בדוגי סטייל בSA.... :\אני אחפש את התמונה ואביא לכאן, אולי זה לא התבטל? (יש לי את מי להטביע ביום רביעי בשפיים, הפצת מידע שיקרי תביא למוות... אני קווקזי זועם...גרררר!!)
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=194356 חחח...מגניב!! רק 6 ימים וכבר הוציאו מוד כזה... חחח...הם כתבו שם שהוא סה"כ הצליח לפתוח את החסימה שRS שמו למשחק ושם לזה תוספות טובות... אבל בכל זאת גדול...אני מפחד שבקרוב GTA יהפוך לסימס...
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים תשימו תמונות של השחקן שלכם ITS ME אל תשימו לב לאיכות....במשחק אצלי גרפיקה הכול על HIGH וטוב...זה פשוט האיכות של התמונה..
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים משום מה הההורה של המוד לא פועלת, היא מתחילה אבל בצורה שזה לא מוריד. :s05: עריכה: גם עצלי זה על HIGH, הגרפיקה של המשחק יפה מאוד, בעיקר בלילה שיש שקיעה, גרפיקה נחמדה,סאונד אחלה, רק המשחק נתקע כל 15 דקות :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אפשר לזיין גם בלי מוד אבל לא רואים ממש הכול..אתה עומד לייד זונה עם אוטו מצפצף קצת ואז היא שואלת אותך do u want some goot time honey תלחצו יס.. ואז היא תיכנס למכונית ..תלכו למקום שאין בוא אנשים.. ואז יראו כזה את האוטו רועד..
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אצלי אין הרבה תקיעות, אבל יש את העיה של העכבר. נראה לי שככל שמתקדמים יותר במשחק, יש יותר תקיעות, כי בהתחלה התקיעות עם העכבר לא היו לי. אולי RESET יעזור.
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים איך אפשר??, אין לי תאפשרות של YES ,היא שואלת וזהו.??? help me somebody תלחץ על Y במקלדת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.