פורסם 2005 ביוני 1320 שנים התקנתי את המשחק גם אצל אח שלי ומאיזושהי סיבה המשחק פשוט לא עובד יותר.מנסים להכנס אל המשחק ופשוט כלום לא קורה, ןכשאני מסתכל ב- Processes ומנסה להפעיל את המשחק רואים את המשחק שם לשניה ואז הוא נעלם.אחרי איזה 100 פעם שמנסים להיכנס מודיעה השגיאה המוכרת של Win Xp והוא שואל עם לשלוח את השגיאה או לא.ניסיתי להוריד גם דרייברים חדשים של כרטיס המסך אבל זה לא עזר.המפרט - p4 1.8 Ghz 512Kb Cache NorthWood512 Mb ram 333Mhzr9800Pro WinXp Proffesional
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים TeaTime רשמתי לו כמה וכמה פעמים זה כאילו שאנשים לא רוצים להבין בכוח http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=125434.20
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים זה נחשב לפורנו לא? LOLLLLLLL חחחחח אהבתי! תהנה.. עריכה: יששששששששששש הצלחתייייייייייייי את המשימה ה**** הזאתת!!!! עם המכונייתתתתת עקפתי אותו ב 20 נקודות !! :smile1: :smile1:
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים התקנתי את המשחק גם אצל אח שלי ומאיזושהי סיבה המשחק פשוט לא עובד יותר.מנסים להכנס אל המשחק ופשוט כלום לא קורה, ןכשאני מסתכל ב- Processes ומנסה להפעיל את המשחק רואים את המשחק שם לשניה ואז הוא נעלם.אחרי איזה 100 פעם שמנסים להיכנס מודיעה השגיאה המוכרת של Win Xp והוא שואל עם לשלוח את השגיאה או לא.ניסיתי להוריד גם דרייברים חדשים של כרטיס המסך אבל זה לא עזר.המפרט - p4 1.8 Ghz 512Kb Cache NorthWood512 Mb ram 333Mhzr9800Pro WinXp Proffesionalיש לך ב-MY DOCUMENTS תקייה של SAN ANDREAS בתוכה יש קובץ בשם: gta_sa.set תמחק אותו ותנסה להפעיל את המשחק.
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים זה נחשב לפורנו לא? dude... איפה מצאת? =] גם אני רוצה! חחחח בכל מקרה, לא יודע מה איתכם, Rockstar חייבים למצוא פיתרון למפה הענקית הזאת.. אי אפשר ככה!!! כשאני נוסע למקום רחוק אני 5 פעמים בדקה מסתכל על המפה.. צריך משהו נורמאלי שיעזור להגיע למטרה!
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אתם לא רואים שזה לא הוא במשחק זה לקוח מתוך אתר אינטרנט(אייקון בצד ימין למטה) אגב למישהו יש מושג במה עוזרים קישוריי הנהיגה(הכוונה לאחריי שפתחתי כבר את האצטדיון מירוצים)
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים יווו יש את המשימה הזו של המרוץ עם היפאני. איזה מעצבן זה, תמיד הוא עוקף אותי בסיבוב האחרון, והמכונית שלי מחליקה על הדשא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.