פורסם 2005 ביוני 1120 שנים בעיקרון אפשר להגיע לכל הערים מתחילת המשחק. בין הערים יש מים, אפשר לשחות עד לעיר הבאה אבל הבעיה שמהרגע שאתם שם יהיו עליכם ארבעה כוכבים של משטרה.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מחבר בעיקרון אפשר להגיע לכל הערים מתחילת המשחק. בין הערים יש מים, אפשר לשחות עד לעיר הבאה אבל הבעיה שמהרגע שאתם שם יהיו עליכם ארבעה כוכבים של משטרה.אין שערים בין הערים?אם כן,והאם השערים פתוחים בתחילת המשחק?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים uאז לאיזה תחנת משטרה אתה מגיע?אתה חוזר לתחנת המשטרה או בית החולים בעיר הראשונה או בעיר שבה אתה אמור להיוות.ויש שערים בין הערים אבל הם סגורים!!!!! אפשר להגיע לערים האחרות דרך שחייה בים או בנחלים.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים לא יודע אם שאלו או לא אבל אין לי כוח לקרוא עכשיו מלא עמודים..השאלה היא: איך אני משפר את היכולת נהיגה?אני לא יכול להתחרות במירוץ וכתוב לי שאני צריך לשפר :\
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים משהוא יכול לתת לי טיפים למשימה אצל sweet שהוא מותף בבית שלו על ידי כנופייה ?אני כל הזמן נהרג שם וזו אמרו להיות משימה קלה...
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים יש לי באג די מוזר במשחקכל פעם שאני שומר הסאונד נהיה רעש צורם לאיזה חצי דקהמישהו נתקל בזה?תמונה נמחדה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אתה חוזר לתחנת המשטרה או בית החולים בעיר הראשונה או בעיר שבה אתה אמור להיוות.ויש שערים בין הערים אבל הם סגורים!!!!! אפשר להגיע לערים האחרות דרך שחייה בים או בנחלים.הם תמיד פתוחים!!!!ניסיתי כבר והם פתוחים.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים הנה, כמו שהבטחתי קודם כל, הנה המקום תקריב האיש שאפשר לשחק נגדו ביליארד מאחורי הבר (שימו לב לתמונות! במיוחד לגדולה!) תקריבים ויש עוד מלא, אני אעלה בהמשך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.