עבור לתוכן

Grand Theft Auto: San Andreas - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כן אבל הם לא נגמרים

כל הזמן באים עוד ועוד

אני אוסף ארגז אחד וישר חוזר לעזור לו אוסף עוד אחד וחוזר לעזור לו

עם כל הארגזים האלה הוא בסוף מת לי >:(

• תגובות 1.9k
  • צפיות 131k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תנסה את מה שהצעתי.

ד"א אני הכי שונא את המשימות האלו שצריך להגן על אחד ש"עוזר" לך

פורסם

גם אני במשימה הזאת..איזה משימה מעצבנת יוו ....ביקרתי כבר עם קודים בכל הערים...יוו איזה בגדים מגניבים יש בחנויות ב LAS VENTURAS...

פורסם

חחחח נכון זה ממש דפוק

האדיוט לא יודע לקחת COVER.

הוא עומד באמצע איזור פתוח לגמריי וחושב שלא יפגעו בו

תסתתר מאחוריי איזה מכונית יא אדיוט!

פורסם

אה, אני חושב שאני זוכר איך עברתי, בהתחלה תהרוג את כולם ואז מהר מהר מהר תעלה את הארגז (כי לוקח להם כמה שניות עד שהם באים) ואז שוב, תהרוג את כולם ומהר מהר תעלה עוד ארגז, ככה עשיתי רק תשתדל לא להתעקב עם העזרה שלו, בפעם הראשונה שעשיתי את זה, בידיוק העמסתי את הארגז האחרון והוא מת לי :nixweiss:

פורסם

PhP dUdE תודה עזרת לי מאוד!!

עכשיו שתי תמונות: [עוד בהמשך]

[attachment deleted by admin]

פורסם

איפה מוצאים תאוטו הזה? :nixweiss:

פורסם

על מנת לעבור את המשימה אתה צריך לקחת את המכונית בשלב הראשון,לנסוע איתה לנקודת מפגש,ואז לתחרות בLow Rideing על מנת לעבור את המשימה אתה צריך להקיש על הלחצנים שרצים בתחתית המסך(בעזרת המקשים בצד הכי ימני של המקלדת איפה שיש מין כפתור enter וכפתורים נוספים,בחלק הזה של המקלדת)

עדכון קטן:

שיקחתי במשחק ולא שמתי לב שזה לא שלח את התגובה ונוספו 12 הודעות חדשות בכול מקרה,תמיד שמח לעזור :)

פורסם

קוראים לזסה NUMPAD

פורסם

אני עדיין לא מצליח לעבור את המשימה של BS עם הרכבת!! אני נוהג מושלם אבל תמיד נשאר לפחות אחד בחיים! זה בלטי אפשרי!! אחרי שעולם לגיבהה אתם ממשיכים לרות בהם מצד שמאל? או עוברים בחזרה לצד ימין??

פורסם

עוד תמונות :xyxthumbs:

פורסם

תמיד תהיה בצד ימין של הרכבת ושים לב עם הוא פוגע באנשים, עם הוא פוגע ברכבת תתרחק קצת עם הוא לא יורה תתקרב קצת.

פורסם

המשימה עם הרכבת לא קשה מדי רק צריך כמה ניסיונות כדי להרוג :silly:

ד"א אני צלם, עיתונאי, אחד שנמצא במקום הנכון ובזמן הנכון, אני הורג אנשים ומצלם אותם מתים :smile1:

פורסם
  • מחבר

יש שדה תעופה בSA?

פורסם

כע ואי אפשר להעלות על מטוס אבל יש קודים למטוסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים