פורסם 2005 ביוני 1120 שנים כן אבל הם לא נגמרים כל הזמן באים עוד ועוד אני אוסף ארגז אחד וישר חוזר לעזור לו אוסף עוד אחד וחוזר לעזור לו עם כל הארגזים האלה הוא בסוף מת לי
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים תנסה את מה שהצעתי.ד"א אני הכי שונא את המשימות האלו שצריך להגן על אחד ש"עוזר" לך
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים גם אני במשימה הזאת..איזה משימה מעצבנת יוו ....ביקרתי כבר עם קודים בכל הערים...יוו איזה בגדים מגניבים יש בחנויות ב LAS VENTURAS...
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים חחחח נכון זה ממש דפוקהאדיוט לא יודע לקחת COVER.הוא עומד באמצע איזור פתוח לגמריי וחושב שלא יפגעו בותסתתר מאחוריי איזה מכונית יא אדיוט!
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אה, אני חושב שאני זוכר איך עברתי, בהתחלה תהרוג את כולם ואז מהר מהר מהר תעלה את הארגז (כי לוקח להם כמה שניות עד שהם באים) ואז שוב, תהרוג את כולם ומהר מהר תעלה עוד ארגז, ככה עשיתי רק תשתדל לא להתעקב עם העזרה שלו, בפעם הראשונה שעשיתי את זה, בידיוק העמסתי את הארגז האחרון והוא מת לי
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים PhP dUdE תודה עזרת לי מאוד!!עכשיו שתי תמונות: [עוד בהמשך][attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים על מנת לעבור את המשימה אתה צריך לקחת את המכונית בשלב הראשון,לנסוע איתה לנקודת מפגש,ואז לתחרות בLow Rideing על מנת לעבור את המשימה אתה צריך להקיש על הלחצנים שרצים בתחתית המסך(בעזרת המקשים בצד הכי ימני של המקלדת איפה שיש מין כפתור enter וכפתורים נוספים,בחלק הזה של המקלדת) עדכון קטן: שיקחתי במשחק ולא שמתי לב שזה לא שלח את התגובה ונוספו 12 הודעות חדשות בכול מקרה,תמיד שמח לעזור
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אני עדיין לא מצליח לעבור את המשימה של BS עם הרכבת!! אני נוהג מושלם אבל תמיד נשאר לפחות אחד בחיים! זה בלטי אפשרי!! אחרי שעולם לגיבהה אתם ממשיכים לרות בהם מצד שמאל? או עוברים בחזרה לצד ימין??
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים תמיד תהיה בצד ימין של הרכבת ושים לב עם הוא פוגע באנשים, עם הוא פוגע ברכבת תתרחק קצת עם הוא לא יורה תתקרב קצת.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים המשימה עם הרכבת לא קשה מדי רק צריך כמה ניסיונות כדי להרוג ד"א אני צלם, עיתונאי, אחד שנמצא במקום הנכון ובזמן הנכון, אני הורג אנשים ומצלם אותם מתים [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.